Érdemes megpróbálnom otthon, vagy forduljak vele kozmetikushoz?
Figyelt kérdés
Szeretném odalenn teljesen szőrteleníteni magam. Eddig borotvával csináltam, és elég felületes lett az eredmény, koszosnak érzem magam szőrzettel. Nem tudom, hogy a gyantát érdemes-e otthon megpróbálnom, vagy mindenképpen menjek vele kozmetikushoz. A kozmetikussal pedig leginkább az a bajom, hogy szégyenlős vagyok, és hogy nehéz lenne felvezetni anyámnak, mit is akarok.
15/L.
2015. ápr. 20. 18:35
1/3 anonim válasza:
Ha szégyenlős vagy akkor úgysem mennél kozmetikushoz aki hosszú ideig bámulna a lyukadba. Próbáld ki otthon, vegyél meleggyantát, spatulával felkenőset, vagy cukorgyantát, talán az még kíméletesebb is... aztán próbálkozz. Nem olyan nehéz az, csak iszonyatosan fáj... én nem bírnám ki + nekem érzékeny a bőröm így szőrbenövésekkel lennék tele, ami nem egy kellemes dolog. Szóval vedd figyelembe hogy a te bőröd hajlamos-e ilyesmire. Mert ha igen akkor marad a borotva.
3/3 anonim válasza:
Kozmetikus előtt nem kell szégyellősnek lenni.Aki vállal intimgyantát,azt nem zavarja semmi. Otthon meg csak azt mond,hogy lábat gyantáztatsz,vagy bikinivonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!