Mit érek el, ha a sötétebb hajszínre világosabb festéket kenek?
A minap egy ismerosommel futottam ossze, akinek sotet festett haja -volt- de befestette oleo-val, es kivilagositotta a termeszetes lenoveset es a festeket is. Bar a szine neki nem tetszett..mellekes.
Az en hajam tartosan szinezve mar par eve, sotetre, de feketenek tunik. Nem tetszik igy, jobb lenne 2-3 arnyalattal vilagosabb. A lenovesem 3 cm-s, ami kozepbarna, tehat vilagosabb.
Ha ramegyek egy vilagosabb tartos szinezovel, 6-os oxival, mit erek el?
Koszi szepen.
Attól függ pontosan milyen színre milyen festékkel mész, a lenövést befogja olyanra amilyen a festék, de a többi valószínűleg nem lesz szép, foltos is lesz. És nem biztos hogy bármennyit is világosodik.
Ha sötétre van festve a hajad akkor inkább hajradírt használj.
nekem mindig eddig mindig világosodott, ha sötétebb hajra világosabb festéket kente. pár napja a festett vörösesbarna hajamra tettem sötétszőke festéket, és világosabb lett.
otthon festem magamnak, bolti festékkel, 8 éve, és mindig világosodást tapasztaltam, soha nem lett foltos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!