Mennyire viselné meg a hajamat, ha mélybarnából világosabb vörösre festetném?
ilyen most a a hajam
és lehetőleg ezt szeretném elérni
viszont csak akkor, ha nem fogja nagyon károsítani, mert akkor inkább maradjon barna
Sötétbarna hajat először le kell szívatni, hogy ilyen vörös egyáltalán befogja. A leszívatás pedig kiszárítja a hajat. Ha gyengébb, vékony szálú hajad van akkor teljesen tönkre is teheti, letöredezik. Ha erős a hajad akkor jobban bírja.
És ha te vagy az első képen akkor előre szólok hogy nagyon nem állna jól a vörös, egyáltalán nem vagy vörös típus.
Igen, gondoltam, hogy le kell szívatni, főleg emiatt is félek tőle. Amúgy a hajam elég jó minőségű, lassan fenék alá ér, szóval nem hajlamod töredezni... Viszont nagyon sok festett hajú lányon látom, hogy száraz, sprőd a haja, ami akkor is levon az esztétikából, ha egyébként szép a szín.
Kicsit unom már a barnát, régen szőke melírral próbálkoztam, de így visszanézve az akkori képeket, az szörnyű volt... viszont a vörös lenne az egyetlen szín, ami még el tudnék képzelni. A szőkét soha többé, szép festett feketét még soha nem láttam. Szerintem nem állna nekem olyan rosszul a vörös, nyilván látszódna, hogy festett, mert nem olyan fehér a bőröm, de a zöld szememhez szerintem illene, és az anyajegyeimhez is.
De ez szubjektív vélemény persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!