Milyen sampont kéne használnom?
Sajnos nagyon hamar zsírosodik a hajam,ha nem mosnám mindennap akkor már a 2.nap zsíros lenne.Mindennap vasalom,vagy hajsütővassal besütöm,kivéve hétvégén,vagy amikor nem megyek sehova.Eddig WU2-öt használtam,de eléggé töredezett,és fénytelen a hajam.Szerintetek milyen sampont kéne használnom,hogy ne legyen zsíros,töredezett,de ugyanakkor legyen szép fényes?
17/L
WU2-t..???...hát az eléggé...hagyományos :D
Annál szerintem minden jobb lesz és minden márkának van töredezett, fénytelen hajra való samponja.Én mondjuk a Gliss Kur-t használom.Próbáld ki.
A töredezést sajnos a samponok nem tudják megoldani, ezen csak az olló segít. A hajtöredezés fő oka az, hogy nagyon sok hőnek teszed ki a hajad. Biztos találsz valami olyan jó frizurát, amihez nem kell hajvasaló vagy hajsütő.(Persze buliba, azért kivételt lehet tenni :)
Szerintem vágass egy nagyon picit a hajadból és utána kezdj el használni valami jó töredezés elleni sampont: Gliss Kur, Fructise, Elseve esetleg Pantene vagy Schauma.
Ezek közül biztos megtalálod a hajadhoz illőt.
Én száraz, töredezett hajra használom ezt:
Ez után valami jó kis hidratáló balzsamot vagy hajpakolást tegyél a hajadra.
A hajpakolás nagyon selymessé és fényessé varázsolja a hajat.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!