Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Évek óta festetem a hajam,...

Évek óta festetem a hajam, pár hónapja észrevettem, hogy 2-3 nap után mosni kell mert zsírosodik. Milyen sampont kéne használnom?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
szia én 2 naponta mosok hajat mert nekem könnyen zsírosodik a a hajam...
2009. jún. 24. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Bírd ki hogy csak heti egyszer mosod meg, mert a haj olyan gyorsan zsírosodik amilyen gyakran mosod, én hetente mosom és 5-ik nap még kiengedve hordom mert semmi jele a zsírnak. De a nyaralás után kb 1-2 hónap kell hpgy vissza álljon mert ott naponta mosom a tenger vizet ki.
2009. jún. 24. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Apum nemrég vett magának baba sampont,csak férfiaknak,hát kipróbáltam,az valami szuper.....sokáig nem zsíros és fénylik tőle...mármint a hajam!:P
2009. jún. 24. 13:00
 4/4 Szandy007 ***** válasza:
szárazsampon vagy hintőpor.
2009. dec. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!