Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan szalon, ahol a...

Van olyan szalon, ahol a vörös hajamból 1. re szőkét csinálnak? (nem azt a fehér szőkét szeretném, csak aránylag világos szőkét)

Figyelt kérdés
és melyik szalonban?
2010. febr. 20. 19:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Bármelyik fodrász leszívja és újra festi.
2010. febr. 20. 19:33
 2/15 A kérdező kommentje:
én még ilen fodrásszal nem találkoztam:(
2010. febr. 20. 19:34
 3/15 A kérdező kommentje:
nekem megbízható szakember kell. nem akarok kacsasárga hajat, mint 1pár ismerősömé volt szivatás után:S
2010. febr. 20. 19:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
márpedig vörösből 1.re szinte lehetetlen szép szőkét varázsolni. max leesik a hajad.
2010. febr. 20. 19:58
 5/15 anonim ***** válasza:

Lehetetlen!!! Még egy egyszerű barna miatt is sokszor kellene menned festetni. Ha le is szívja a hajad, akkor is vöröses árnyalatú lesz, akármivel festi be.

Szerintem több év (!!) is lehet, mire szőke leszel.

De ha mégis találsz olyan fodrászt, aki elsőre szőkét csinál belőled, légyszi, oszd meg velünk a címét :))

2010. febr. 20. 20:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Ájjj pedig a vörös haj az olyan szép... Általában azok az emberek akik a "tipikus vörös" ketagóriába tartoznak (világos bőr, zöld, mézbarna egyéb színű szem) azoknak a szőke sosem szokott olyan jól állni, mint az eredeti szép vörös. jaj én milyen szívesen lennék vörös...:)
2010. febr. 20. 20:12
 7/15 anonim ***** válasza:

20:12 Vörös könnyen lehetsz :))

Csak ha egyszer befestetted, gyakorlatilag lehetetlen megszabadulni tőle.

Én vörös vagyok, és rám is rámjött egy időben, hogy változtatnék, de több hónap, és több 10 ezer ft után feladtam...

2010. febr. 20. 20:36
 8/15 anonim ***** válasza:
Hajfestés ellenes vagyok, ezért nem teszem:D Meg nekem amugy is az az igazi eredeti vörös tetszik, amit az én hajamból csak szívással lehetne, én meg nem vetemedek ilyenre:D
2010. febr. 20. 20:45
 9/15 anonim ***** válasza:
49%

20:45..pff....ilyen 1 baromságot...ha most nincs befestve a hajad akkor miért kellne szivatni? pl: ha természetesen fekete vagy..abbol simán lehet 1 csapásra szőke is , mert csak a festett hajat nehéz más szinüre varázsolni!

Ezek szerint csak festve vagy..mert különben nem irtad volna hogy szivatni kell a tiedet..de akkor miért irtad hogy hajfestés ellnes vagy?

vagy csak ennyire nem értesz hozzá? de akkor meg minek irsz? pfffffffff.... :)

2010. febr. 21. 00:53
 10/15 anonim ***** válasza:

Pedig egyszer anyukám úgy jött haza a fodrásztól,hogy vörösből szőkés lett egyből. :)

Szóval nem lehetetlen.

Elsőnek kicsit narancsos-szőke volt a hatás, de utána,2.-3. alkalomra már szőke.

Tényleg ügyes fodrászt kell kifogni.

Ja..és van haja,nem hullik,nem törik jobban mint bárki másnak, megfelelően ápolja,(hajpakolás),3 havonta fodrász,stb..

2010. febr. 21. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!