Van olyan szalon, ahol a vörös hajamból 1. re szőkét csinálnak? (nem azt a fehér szőkét szeretném, csak aránylag világos szőkét)
Lehetetlen!!! Még egy egyszerű barna miatt is sokszor kellene menned festetni. Ha le is szívja a hajad, akkor is vöröses árnyalatú lesz, akármivel festi be.
Szerintem több év (!!) is lehet, mire szőke leszel.
De ha mégis találsz olyan fodrászt, aki elsőre szőkét csinál belőled, légyszi, oszd meg velünk a címét :))
20:12 Vörös könnyen lehetsz :))
Csak ha egyszer befestetted, gyakorlatilag lehetetlen megszabadulni tőle.
Én vörös vagyok, és rám is rámjött egy időben, hogy változtatnék, de több hónap, és több 10 ezer ft után feladtam...
20:45..pff....ilyen 1 baromságot...ha most nincs befestve a hajad akkor miért kellne szivatni? pl: ha természetesen fekete vagy..abbol simán lehet 1 csapásra szőke is , mert csak a festett hajat nehéz más szinüre varázsolni!
Ezek szerint csak festve vagy..mert különben nem irtad volna hogy szivatni kell a tiedet..de akkor miért irtad hogy hajfestés ellnes vagy?
vagy csak ennyire nem értesz hozzá? de akkor meg minek irsz? pfffffffff.... :)
Pedig egyszer anyukám úgy jött haza a fodrásztól,hogy vörösből szőkés lett egyből. :)
Szóval nem lehetetlen.
Elsőnek kicsit narancsos-szőke volt a hatás, de utána,2.-3. alkalomra már szőke.
Tényleg ügyes fodrászt kell kifogni.
Ja..és van haja,nem hullik,nem törik jobban mint bárki másnak, megfelelően ápolja,(hajpakolás),3 havonta fodrász,stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!