Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gáz ha nem akarom legyantáztat...

Gáz ha nem akarom legyantáztatni a kezemen a szőrt?

Figyelt kérdés
lány vagyok, és sokaknak láttam hogy le van, de én nem akarom. páran már megszóltak érte. mégis megscináltassam?
2015. ápr. 17. 15:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha téged nem zavar és a párodat. Engem a láb zavar egy nőnél és a párom mostanában hanyagolja sajna. Barnabás
2015. ápr. 17. 15:28
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Inkább az a gáz, hogy a sok egymást utánzó szőrteleníti magát, mert ez a divat.

Semmiképpen ne szőrtelenítsd, mert csak erősebb lesz rajta a szőr.

2015. ápr. 17. 15:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Barnabás a párod?
2015. ápr. 17. 15:32
 4/10 anonim válasza:
Az attól függ, én szőrtelenítem, de csak azért mert hosszú, sűrű és fekete rajta a szőr, 1x általánosba csúfoltak, hogy akár fésülhetném is. Ha ritkább lenne és szőke és alig látszódna, akkor viszont tuti nem szedném le.
2015. ápr. 17. 15:42
 5/10 anonim ***** válasza:

"Inkább az a gáz, hogy a sok egymást utánzó szőrteleníti magát, mert ez a divat.

Semmiképpen ne szőrtelenítsd, mert csak erősebb lesz rajta a szőr."

Milyen jó, hogy ezt minden egyes ilyen kérdésre bemásolod... Gondolom el van mentve az asztalra egy txt fájl, és csak előszeded, amikor jön az újabb kargyantázós kérdés. Cserébe legalább ordas baromság, a gyantázástól inkább ritkul, gyengül.

Kérdező: ahogy érzed! Ha nem erős, sötét stb. és nem érzed kínosnak, akkor hagyd! Én már akkor szedtem, amikor ezzel kb. egyedül voltam a környezetemben, mert annyit piszkáltak már 12 éves korom óta a sűrű sötét szőr miatt. (Bezzeg a hajam, azt irigyelték, csak nem fogták fel az idióták, hogy ezek együtt járnak...)

2015. ápr. 17. 15:47
 6/10 mtke ***** válasza:
Én speciel szőkitem .hatásos
2015. ápr. 17. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2015. ápr. 17. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha szőke és gyenge akkor minek? Hacsak nem olyan mint egy gorillának nem gyantáztatnám.
2015. ápr. 18. 10:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Én csak akkor szoktam (epilálom), amikor jön a nyár, megyünk fürdeni, mert utálom, amikor rátapad a vizes szőr a kezemre, de egyébként szőke, nem hosszú, nem látszik.

Neked milyen? Mert ha nem feltűnő, akkor hanyagold. Nincs rá törvény, hogy kötelező kart szőrteleníteni.

2015. ápr. 18. 14:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem túl sötét, barna. Látszik, de szerintem nem szedetem le. Max ha már nagyon idegesít
2015. ápr. 18. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!