Miért nő ennyira gyorsan a hajam?
Figyelt kérdés
Eléggé idegesítő,hogy 3 hét alatt akkora hajam lesz,mint egy felmosó ... Fodrászhoz nem szeretek járni mert nem tűröm ha rövid hajam van ugyanis nem áll jól nekem.Eléggé dús hajam van . Fodrász majdnem kopaszra gépeli oldalt felül pedig 2-3 cm szokott lenni.Nem hiszem el,hogy ennyira gyorsan nő a hajam.. Mitől van ez? Örülök neki de eléggé idegesítő . Ilyen nagy hajjal akkora fejem van mint egy busz ....2015. ápr. 16. 18:06
1/3 anonim válasza:
Mennyien fognak most irigyelni téged :D
2/3 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz mit tenni ellene, ez genetika.
Az én hajam is ilyen, nálunk a családban férfi ágon szinte mindenkinek ilyen a haja. Nem árt néha elmenni fodrászhoz vele, főleg ha dús is, mert egy ritkítás legalább annyit ér, mint maga a vágás. Bár bevallom én sem mindig teszem ezt, mert ilyen gyakran fodrászhoz járni anyagilag kissé megterhelő, így marad az, hogy itthon letolom magamnak, ami azért hagy némi kivetnivalót maga után :D
Egy előnye azért van ennek a "problémának". Az ilyen hajtípusú emberek általában jóval idősebb korban kezdik csak elveszíteni hajkoronájukat. Arról nem is beszélve, hogy sokan lennének a helyedben. Inkább nőjön gyorsan és legyen dús, minthogy az ellenkezője miatt kelljen aggódni.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen nem szeretnék hamar kopaszodni :D
2015. ápr. 17. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!