Szoli kérdés, Szerintetek ez miért van, illetve akkor ne menjek már?
Figyelt kérdés
El mentem párszor szoliba, viszont mióta utoljára voltam, ki jött 1-2 kisebb pici anyajegy, egy pici az arcomon is.
megijedtem, mert nem akarok anyajegyeket, főleg nem az arcomra.
Amúgy jó bőröm van ebből a szempontból mert sose égek meg és szép gyorsan barnulok.
Nincs is sok anyajegyem, ezért nem rétem,m hogy akkor ez hogy lehet, hogy pár alkalomtól ki jött pár darab.
Mellesleg nem szoktam járni csak tavasszal párszor mikor még nincs úgy napozási lehetőségem.
21L
2015. ápr. 15. 21:12
1/3 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy pl. tengerparton mikor napon vagyok csomót, mégse jön ki, itt meg a szoli máris ki hozott párat, ez miért lehet?
2015. ápr. 15. 21:15
2/3 anonim válasza:
A szoli jóval erősebb mint amilyen sugárzás kint ér a napon. A szolitól az arra hajlamosak tele lehetnek pigmentfoltokkal, szeplőkkel, anyajegyekkel... ha rajtad kijött akár egy is tőle, akkor inkább ne járj többé.
3/3 A kérdező kommentje:
hát, sajnos...:(
akkor maradok inkább a napnál, addig meg veszek jó minőségű barnító krémet.
köszi:):/
2015. ápr. 16. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!