Csatos póthaj vélemények, segítsééég?!
Figyelt kérdés
Lehet, hogy lesz csatos póthajam...azt szeretném kérdezni, hogy az nem tud leesni? mivel én olyan szerencsétlen vagyok...tuti pont a buszon vagy valahol olyan helyen esne le ahol sokan vannak XD ez előfordulhat? És amúgy mi a véleményetek róla?? Jó?? Megéri?? Köszönöm előre is a válaszokat!!!! :)2015. ápr. 15. 20:28
3/10 anonim válasza:
Ezt meg kell tanulni felrakni, mert simán felcsatolva kicsúszhat a hajból.
Én is vettem régen, de végül sose mentem emberek közé vele, egyrészt mert rettenetesen mű (szintetikusat vettem, ami béna és gubancos mindig), másrészt kényelmetlen is. Minden nap nem lehet hordani mert hajad nem maradna utána... ha meg csak néha teszi fel az ember annak én nem látom értelmét. Tök béna ha valakin látni hogy műhajat rak fel néha.
4/10 anonim válasza:
Első vagyok. Egyszer nekem is volt felrakva tesóm lagzijára, oldalra volt befonva, na úgy nem látszott hogy nem az én hajam, a fodrász olyan jól megcsinálta. De annyi elég is volt belőle. :D
5/10 anonim válasza:
Nekem is volt régen, de úgy egy hét alatt megelégeltem. Egész nap tépte a hajam, kényelmetlen, szélben le se tagadhatnád.. Nem a legjobb módja egy hosszú távú hajhosszabbításnak.
6/10 anonim válasza:
Nekem is volt a szalagavatómon,fodrász rakta fel.Egyáltalán nem látszott,pont megegyezett a hajszínemmel,de nagyon hamar összegubancolódott és ugye h szintetikus nem lehet formázni meg semmi...Ki is dobtam,soha többet nem fogok venni szintetikus hajat.
7/10 Winkler Edina válasza:
Nekem is csatos van, de nekem igazi hajból. Át is lett már festve, nem dobja a színét.Vasalom, göndörítem, és eddig nem lett baja. Be kell lőni hozzá a hajat és nem látszik hogy csatolva vannak a hosszú tincsek. Bár nekem össze van vágva lépcsősre a hajam, így nem igen látszik. Szép hosszú ha be van rakva. Én meg vagyok vele elégedve :) Szintetikusat én sem venném fel, 10 perc után gusztustalanul néz ki. Kb mint egy szétázott játékbaba haja.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! amúgy én is igazi hajból szeretnék majd venni póthajat. Sz@rt nem rakok a hajamba. :)
2015. ápr. 17. 18:41
9/10 catyst válasza:
#8-nak ment a like:)
Formazhato moshato-festheto hajat kell venni. Ha kicsit alatupirozol akkor eselytelen hogy megmozdul a haj, max ha jon vele a sajatod is:)
Udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!