Csatos póthaj, vélemények? (parokashop.hu)
2012. febr. 26. 14:53
1/8 anonim válasza:
Ppont a minap kérdeztem meg egy fodrász ismerősöm,aki szerint pár óra múlva kiesik a hajból,mert a csat csak pár óránát marad fent a hajon :S
Én is gondolkozom róla ettől függetlenül,hogy alkalmakra szuper lenne,a hoxa fórumon nagyon sok jó tapasztalatot írnak róla!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
Úgy hallottam, hogy ha egy kis tupírt teszel a hajad tövébe és úgy csatolod a hajadba, akkor bennemarad sokáig :)
Én lehet megpróbálom majd, csak erre lennék kíváncsi, hogy ezen az ol
2012. febr. 26. 15:37
3/8 anonim válasza:
szia. én most rendeltem tőlük. kicsit sok idő volt mire megérkezett a haj, de nekem bevált és szeretem:)
4/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. márc. 11. 10:47
5/8 anonim válasza:
Szio! Én tudok jó árban, és nagyon jó minőségűt. Ha érdekelne, akkor jelezd!
6/8 anonim válasza:
Jah és vélemény: nekem 2 éve van csatos, egész nap hordom, és nem tapasztaltam, hogy kicsúszna... lehet csattól függ. Amikor frissen van mosva sem tupírozom, ahová csatolni szeretném, mégsem csúszik. Csak hozzá kell szokni a pontos felhelyezéshez. Sztem a legpraktikusabb megoldás hajhosszabbítás terén, és a legkímélőbb is a saját hajadnak, hiszen este csak lecsatolod. Előző vtam.
7/8 anonim válasza:
Nekem is van, két éve használom. Soha nem csúszott ki a csat. Még buliban is a helyén marad, pedig nem szoktam tupírozni. Az enyémen olyanok a csatok, hogy a csat belsején egy szilikonos réteg van, ezért stabilan a helyén marad.
8/8 anonim válasza:
Nekem nagyon bevállt, pedig sosem emberi hajból készült póthajat vettem. 😊 Ennek ellenére nagyon természetes hatása volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!