Miért van az, hogy a szőke hajam festés után pár nappal besárgul?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy nemrég sikerült elérnem azt a színt, amit szerettem volna, de festés után 4-5 nappal az alja elkezd sárgulni és ez miatt gyakrabban kell festenem a hajam, hogy ne legyen csúnya színe. A gyakori festés miatt pedig egyre szárazabb, töredezettebb a hajam. Mit tudnátok ajánlani, hogy ne sárguljon, egészségesebb legyen a hajam és a szőke színtől se kelljen megválnom?2010. febr. 20. 14:06
1/6 anonim válasza:
válassz másik hajfestéket, és ne olyan gyakran fesd a hajad, mert 30 éves korodra kihullik mind
3/6 anonim válasza:
Azért sárgul be a hajad, mert több vörös pigment van benne. Használj hamvasító sampont (pl. Schauma). Én is azt használtam régebben.
4/6 anonim válasza:
Azt, hogy pontosan mi történik ilyenkor a hajaddal nemtudom, de valóban a hamvasító sampon a megoldás. Hagyd a hajadon is pár perig, mint egy hajpakolást.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már próbáltam, de nem nagyon vált be.:/ A sárga foltok itt-ott megmaradtak.:(
2010. febr. 21. 10:13
6/6 anonim válasza:
Állítólag azoknak sárgul, akik valaha eredetileg szőkék voltak, de aztán bebarnultak. Nekem is sárga volt, amikor magamnak csináltam. Aztán találtam egy nagyon jó fodrászt és sose volt többé sárga. Az meg nem igaz, hogy kihullok. Én legalább 10 éve festem a hajam, volt, hogy 2 hetente, 30 éves vagyok és annyi hajam van, hogy ha a felét elveszteném, még akkor is rengeteg maradna. Aki hajlamos a hajhullásra, annak festék nélkül is hullanis fog. Aki nem, annak nem. A fogaknál is, mosthatod te napjában 100-szor, ha rossz géneket örököltél, akkor úgyis szuvas lesz a fogad. HA nem,a kkor pedig akkor is egészséges lesz ah egész nap édességet zabálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!