Szoli? (lent Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Nem kell se bugyi, se melltartó. Itt az a lényeg, hogy mindenhol egyforma barna legyél. Fekvő szoli ajánlott, és mivel most mégy másodjára, akkor maximum 15 perc.
DE! Könyörgöm, miért most mégy szolizni, amikor itt a jó idő, hétágra süt a nap, és természetesen lehet barnulni?
én ha tangában vagyok nem feltétlenül veszem le
én az alapján választok hogy épp hol van hely :D
a fekvő kényelmesebb szerintem
ahová járok ott az álló erősebb abba max 10-12 percre szoktam de ez nagyban függ a bőrtípusodtól is
viszont ebben a jó időben én is inkább a napon sütetem :) magam :)
Felénk még nincs olyan jó idő, hogy ne fagyjon meg az ember a napon. Másik ok, amiért ilyenkor is megyek szoliba az az, hogy 10 perc alatt szép színem lesz, a szabadban viszont sokkal több kellene, annyi időm pedig nincs...
Kérdező: minden attól függ, mit akarsz: ha nem zavar, hogy megmarad a fehérneműd helye, akkor ne vedd le, de ha mindig másik van rajtad, esetleg ronda lesz a sokféle csík.
Én fekvőbe járok, mert kényelmes, ellazul az ember a melegben, lehet pihenni azalatt. Állva kicsit nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!