Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ismertek heges arcbőrre való...

Ismertek heges arcbőrre való JÓ krémet?

Figyelt kérdés
Pattanások után maradt hegek eltüntetésére, halványítására gondolok. Miket próbáltatok, mik a tapasztalatok, mit érdemes kipróbálni? Előre is köszi! :)

2015. ápr. 13. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Patikában vichy és valami másik krém szokott a kirakatban lenni, valamelyik kifejezetten heges bőrre való. Kérdezd meg a patikust, melyik az, kérj mintát, hátha van, majd ha bevált, rendeld meg neten, mert ott nagy valószínűséggel olcsóbb, mint a patikában.
2015. ápr. 13. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen jobb fajta AHA savas krém megfelel. Mivel az AHA hámlaszt, az a legjobb hegekre. Fényvédőt mindig kell használni mellette.
2015. ápr. 13. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
AHA savas krémek. isis pharma, neostrata, paula's choice márkáknál van.
2015. ápr. 13. 23:38
 4/6 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm, hálám érte :) még annyit kérdeznék, hogy ez a hámlasztó hatás hogyan néz ki? Úgy értem, nagyon durván elkezd hámlani az arcom vagy csak finoman?

még nem próbáltam, így nem tudom.

Nagyon köszi, ha írtok :)

és hogy írtatok is :)

2015. ápr. 14. 09:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát a hámlasztás jó lehet, ha jól csinálod, nem foszladozik az arcod. :D De én még fényvédő mellett sem javaslom, hogy most kezdj bele, inkább ősztől tavaszig - kihagyva az esetleges síelést.

Mondjuk nem mindegy, milyen típusú hegeid vannak. Csak friss kis foltok, amik idővel maguktól is eltűnnek? Mert azon segíthet a hámlasztás. De ha mondjuk atrófiás, régebbi hegek, azon max egy bőrcsiszolás fog valamennyit segíteni. És az is szempont, hogy hány éves vagy, milyen bőrtípussal rendelkezel, mert ezek nélkül nem lehet javasolni semmit. Inkább kérd ki egy szakértő véleményét, aki látja is a bőröd, legalábbis szerintem nem akarod tovább rontani a helyzetet.

Egyébként C-vitaminos szérum (plusz vitaminok belülről is), enyhe, hámlasztó hatású, enzimes bőrradír és a L'oreál skin perfection széruma vált be nálam, de eddig a leghatásosabb az idő és türelem volt. :D

2015. ápr. 14. 13:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsod és elmegyek egy szakemberhez :D Köszönöm szépen az infókat, válaszokat! :)
2015. ápr. 15. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!