Szoláriumozás és napozás között mennyi időnek kell eltelnie?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem szabad a kettőt kombinálni, de mégis mennyi időt várjak a kettő között?2015. ápr. 13. 12:34
1/6 anonim válasza:
Hát attól függ, mi a célod vele? Mert az egészséges bőrhöz és barna színhez bőven elég a napozás, felesleges mellette szoliba járni.
2/6 A kérdező kommentje:
Egészséges szín a célom és pattanások leszárítása elsősorban, de télen nem tudok napozni, mert kihűlnék. És voltam párszor szoliban a télen, meg még el is mennék míg napozós idő nem lesz, és arra lennék kíváncsi, hogy meddig kell várnom, mire a szolit lecserélhetem napra?
2015. ápr. 13. 15:08
3/6 anonim válasza:
A május elsejei nap mindig leégetett, amikor majálisoztam. Gondolom ha április vége felé van olyan meleg, hogy ki lehet feküdni a napra, akkor már az is fog.
4/6 anonim válasza:
Előző vagyok és nem fejeztem be... bocsi! Én nem hallottam róla, hogy szoli után valamennyit várni kellene, az mondjuk logikusnak tűnik, hogy aznap nem napozok már, amikor szoliban is voltam, de később miért ne? Mi baj történhet?
5/6 anonim válasza:
Jaaa, hogy úgy... azzal nincs gond. Azt hittem nyáron a napozás mellett akarsz szoliba járni.
6/6 A kérdező kommentje:
Nemnem, csak amíg a napozásra nincs lehetőség! :) Köszönöm a válaszokat! Annyit találtam csak én is, hogy ugyanazon a napon nem szabad szolizni és napozni is.
2015. ápr. 16. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!