Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intim gyanta? Kozmetikus?

Intim gyanta? Kozmetikus?

Figyelt kérdés

sziasztok. igazából két számomra kínos kérdést szeretnék feltenni. Szóval kérlek normális válaszokat irjatok.

1. rettenetesen érzékeny a puncim környékén a bőröm.Ha megpróbálom gyantázni, ugy érzem elájulok. A borotva se vált be. Ugy döntöttem elmegyek kozmetikushoz, de ettől meg eléggé félek. Kb. mire számíthatok?

2."kényelmetlen" a puncim. nagyon kevés gatya van ami nem kényelmetlen. az egyik szeméremajkam nagyobb mint a másik és nem tudom, emiatt olyan "kényelmetlen" érzésem van. Tudom ez furán hangzik de szerintetek ez normális?

köszi a válaszokat

#bőr #szőr #gyanta #kozmetikus #punci. szeméremajak
2015. ápr. 12. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:

1. A kozmetikus profi,kb két prec alatt végez.Nem kellemes de utána 3-4 hétig semmi gondod vele.Néha bőrradírozd le a területet hogy ne nőjön be a szőr.

2.Passz.

2015. ápr. 13. 05:39
 2/5 anonim ***** válasza:
*perc
2015. ápr. 13. 05:39
 3/5 A kérdező kommentje:

a második kérdést elmagyaráznám rendesen. Az van, hogy ha gatyát veszek fel akkor nagyon kényelmetlen (nem mindenn gatyánál de nagyon soknál) ott lent. van, hogy betétet használok, hogy ne legyen kényelmetlen.

az,hogy azért lenne mert az egyik szeméremajkam nagyobb mint a másik csak én gondolom, de olvastam, hogy ez normális szoval nem ettől kell legyen.

2015. ápr. 13. 07:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nőgyógyásznak mutasd meg magad, hátha meg tudja oldani, hogy mitől van a 2. problémád.
2015. ápr. 13. 08:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Vastagabb anyagú nadrágban nekem is kényelmetlen, dörzsöl. Én mindig használok tisztasági betétet, ami tompít.
2016. júl. 3. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!