Szeretném szőrteleníteni a kezem. Szerintetek melyik a legjobb módszer erre? Tapasztalatok?
Csak a gyanta vagy az epilátor jöhet szóba szerintem.
Én régen gyantáztam, először fájt, de csak rövid ideig kellemetlen.
Most epilátorral csinálom, ez se fáj ugyan, de kellemetlenebb ahogy tépi ki a szőrszálakat folyamatosan.
Én a hideggyantát is ajánlom, csak valaki más tépje le mert pl. engem soha nem vitt rá a lélek hogy megrántsam és kitépje a szőrt:)
Az előzőhöz még annyit fűznék hozzá, hogy borotvával és szörtelenitő krémmel TILOS a kezedet szörteleníteni:)
Az egyik volt tanárom csinálta, és szép erős, hosszú, dús fekete szörszállak lettek a kezén:D
Sexy volt.
De ha engem kérdezel bárhol szörteleníthesz, kivéve a kezedet, annál roszabb nincs amikor valakinek szúr a keze, mert elkezdenek vissza nőni a szörszálak.
Szerintem baromi kiábrándító.
Bár én rühelem a szört, már a tapintásától is undorodok, ha egy pasinak hosszú, és sűrű.
PFFFFF
Egy időben borotváltam, de nagyon gyakran kellett és kiszárította a kezemet, nagyon kisebezte a borotva pengéje vagy hogy írjam.
Epilátorra váltottam, először fájt de utána gyorsan bekenem testápolóval és másnapra elmúlik, viszont sokáig sima marad. És sokkal simább mint borotvával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!