Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a jobb? Vagy maradjak...

Melyik a jobb? Vagy maradjak a Gliss Kur Tápláló olaj balzsam spray-s változatánál?

Figyelt kérdés

Mandulaolaj és avokádó balzsam száraz és töredezett hajra ( [link] ), vagy inkább:Hidratáló balzsam száraz, töredezett hajra ( [link] )

A Kliss Kur-ral nem vagyok 100%-osan megelégedve, töredezett, száraz hajamra.

2010. febr. 19. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
sztem a gliss kur a legjobb, nekem bevállt. próbáltad már a gliss kur hajpakolást (az argán olajost)? én ezt szeretem legjobban! de a két avonos közül én a másodikat választanám.
2010. febr. 19. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Büszkék lehettek ha gliss kurt hassználtok.... főleg h állatokon kisérleteznek
2010. febr. 20. 21:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Első, köszi szépen!

Utolsó válaszoló!

Bocs, de mindent az állatokon kisérleteznek ki: gyógyszert, oltóanyagot stb. Te soha semmi gyógyszert nem szedtél még, fájdalom csillapítót sem? Soha semmien oltást nem kaptál még?

Kétlem, hogy a válaszod NEM lenne...szóval ennyit erről.

Nem mi ketten (én és az 1. válaszoló) kisérletezgetünk az állatokon.

2010. febr. 23. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
2-dik vagyok Jó de a tápláló hajbalzsam nélkül még senki nem halt megazthiszem, szóval van különbség a gyógyszer mege között legalábbis nekem, de nyugtasd a lelked ezzel. ÉS vedd a sok sz*rt nem lesz szebb a hajad hiába mondják a reklámban és jól megülyítenek...
2010. márc. 7. 01:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Ehhez már csak annyi hozáfűzni valóm van kedves visszatért 2. válaszolóm, hogy attól sem fog semmi sem változni, ha pl. én nem veszem meg azt a terméket, hisz az állatok akkor is kisérleti alanyok maradnak. De ha ez megnyugtat elárulom, hogy nem rendeltem meg.
2010. márc. 7. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:

"kedves" második

ha ennyire állatbarát vagy biztos még soha nem ettél semilyen állati eredetű dolgot, vagy tévedek?

első kommentelő

2010. márc. 7. 20:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Ne vesszetek össze!

1. válaszoló, ne is törődj vele! Vannak ilyenek, akik mindenkiben a hibát keresve próbálják felhúzni az embert. Én is szeretem az állatokat, de nem ilyen "bután".

2010. márc. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!