Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hővédő SPRAY vagy hővédő...

A hővédő SPRAY vagy hővédő KRÉM a jobb? HOygan is kell használni? Milyet szoktatok venni?

Figyelt kérdés

Egy kicsit össze vagyok zavarodva.Én Loreal hot listet használok már elég kevés van belőle majd megint venni kéne csak lehet hogy most másabbat szeretnék.Amúgy nem volt olyan rossz ez a loreal a rózsaszín flakonosra gondolok ,csak én nem is tudom úgy kell a hővédőket használni hogy közvetlenül hajvasalás előtt? mert én csak akkor kentem be a hajamat amikor hajat mostam.És a következő hajmosási olyan kétszer háromszor vasaltam.

DE a youtubos videókon pedig csak azt látom hogy vasalás előtt kennek vagy fújnak rá vmilyen hővédőt . Nem rosszabb ez a hajnak hogy beleég az a cucc? illetve a hajvasalónak? nem tesz benne kárt? továbbá miért van az hogy picit gőzölög a vasaló amikor húzom végig a tincseken a videókon is ezt látom főleg miután felkentééka cuccot? nem árt?

írjatok,,arra meg nem vagyok kiváncsi hogy tönkreteszi a hajat a vasalás,,,mert nekem nem ment tönkre csak kiváncsi vagyok hogy miylen más hővédők vannak még amiktől pl nem ragad a haj--got2be vagy Tony&guy ezeket olvastam itt a fórumon

2010. jan. 18. 13:57
 1/4 anonim válasza:

Nekem a Got2be bevált, bár az én hajmosásom nem kis procedúra:

olíva olaj szárazon, majd Glisskur sampon, Glisskur balzsam, megtörlöm, rá a Got2be-t, megszárítom, majd kivasalom(fontos, hogy száraz hajat vasalj!!)A végén pedig avonos hajvégápoló olaj.

Végülis az a lényeg, hogy ha vasalod a hajad, összetett ápolásra van szükség.

Az, hogy gőzölög a haj, annyit jelent, hogy a rajta/benne lévő nedvesség párolog a hő hatására, ezért is szárítja a hajat a vasaló és ezért kell rá más ápoló szer vasalás után.

A hővédőket erre találták ki, nem ég bele, csak pl a hajhab, hajlakk stb.

Remélem segítettem valamit :)

2010. jan. 19. 00:51
 2/4 A kérdező kommentje:

de akkor csak mosásnál fújod a hajadra?? vagy te mindig mosás után vasalsz ,2 mosás között nem szoktad használni a vasalót?

Én a got 2bé-ról azt hallottam hogy olyan alkoholos az illata ,és az nem jó mert szárít nem??

2010. jan. 19. 11:22
 3/4 anonim válasza:
Én csak mosás után vasalok, mivel egyenes hajam van és csak az elektromosságot kerülöm ezzel. Valóban kissé alkoholos az illata, de azt nem érezni már mire megszárad a haj.
2010. jan. 21. 01:33
 4/4 anonim válasza:
jah és én a szárazság ellen teszem rá az olívapakolást hajmosás előtt és a hajvégápoló olajat miután megszárítottam és kivasaltam.
2010. jan. 21. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!