Ha citrommal bekenem az arcom az tényleg használ a pattanások utáni hegek és foltok ellen?
Inkább pattanásokra kenik mert összehuzza a pórusokat de próbáld ki,bajod nem hinném hogy lesz tö
le.
Ha minden este bekened magad, akkor egy idő után nem marad arcod, mert lemarja.
Hetente egyszer bővel elég használni, este bekened, hagyod, hogy a bőröd beszívja, reggel lemosod.
De ha érzékeny a bőröd, akkor ne használd. Ezt úgyis megtapasztalod. Ha másnap fáj a bőröd, érzékeny, piros, akkor többet ne kend be vele magad.
Én a nyáron, napvédő mellett összeszedett minimális barnaságomat szoktam lekoptatni a citrommal.
nekem első használattól nagyon marta a bőrömet, szóval én nem ajánlom. azóta olvastam, hogy a ph értéke sem megfelelő ahhoz, hogy foltokat tüntessen el. ezt csak laborban tudják megoldani.
ami viszont bejött a hegekre-foltokra: AHA savas hámlasztó, C vitaminos szérum, arbutinos termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!