Gyanta utáni piros pöttyökkel mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az érzékenyebb területeken kipattogtam, szőrök benőttek, egy részét csipesszel el tudtam távolítani, most Bepanthen Plussal kentem. Háromszor gyantáztattam, kozmetikusnál, de mindháromszor kipattogtam, annak ellenére, hogy alkalmaztam bőrradírt. Mit tegyek, hogy mielőbb eltűnjenek a piros pöttyök? És, milyen szőrtelenítési módszert javasolnátok, gyantán, és borotván kívül, amitől nem pattogok ki ennyire?2015. ápr. 7. 13:39
1/1 nagykitty válasza:
A hideg víz segítség lehet. Néhány percig folyasd az érintett területre, az megnyugtatja. A másik nagyon bevált módszer, ami nekem bejött, az az aloe vera. Csodás növény, még akkor is, ha csak magában alkalmazod. Vágj le egy kis levelet a tövétől, hogy vissza tudjon nőni később, és kend be vele a problémás bőrfelületet.
A körömvirágból és kamillából készült krémek is segítségül lehetnek a problémádra. Nekem ezek váltak be a legjobban. Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!