Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem engedi a lábamat...

Miért nem engedi a lábamat leborotválni? Ti mikor kezdtétek? Megengedték vagy titokban csináltátok?

Figyelt kérdés

Kb. 9 évesen elkezdtem majdnem mimdenhol szőrösödni... Sajnos....

Ugye itt jön a jó idő hamarosan, rövidgatya, stb. ... A lábamon vannak vagy 1-2cm hosszú szőrszálak amik nagyon zavarnak. Járok úszni és ott nagyon ciki így szőrösen. Anyukámtól megkérdeztem, hogy le-e szedhetem a szőrt a lábamról, de azt mondta "nem, még túl fiatal vagy! Majd olyan 13-14 évesen, én is akkor kezdtem." ....

De én sokkal fejletteb vagyok, mivel hamarabb kezdtem szőrösödni, az első menzim is megvolt (nem is oly rég) meg ilyenek... Nem értem miért nem engedi. Tényleg megerősödik, megvastagul a borotvától? Mert valaki azt mondja igen, valaki azt, hogy nem. Ezért nem tudom...

Köszönöm előre is a válaszokat! :) 11/l

2015. ápr. 6. 18:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is 9 évesen kezdtem szőrösödni és 10 évesen már nyárra leborotváltam a lábamat. Nekem engedte,de ha nem,akkor is leszedtem volna,mert nagyon látszott és mindig ezzel cikiztek.
2015. ápr. 7. 08:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi :) Szerintem lefogom szedni holnap, mert csütörtökön úszás van... Mondjam mehg neki, vagy ne?
2015. ápr. 7. 08:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Mond meg,de csak utólag,akkor már úgysem tud mit tenni.
2015. ápr. 7. 08:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Ok :D Igazad van, felragasztani úgysem tudja :D
2015. ápr. 7. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!