Mit gondoltok az alábbi hajpakolásokról? Valaki próbálta már? Hogy vált be?
Szeretném kicsit feldobni a hajam, mert nagyon tucatszínű, viszont a festést inkább mint "végső" megoldás választom. Találtam két módszert, és szeretném megtudni, kinek mi lett az eredmény, amikor használta.
1. Készítsünk kamillavirágból jó erős főzetet. Langyosan használjuk föl a hajmosás alkalmával. A rendszeres kamillás öblítés eredménye: egy-két árnyalattal szőkébb, természetes hajszín.
2. A vöröshagyma héja remek színezője lehet a vörös árnyalatú hajzuhatagnak.
Szedje le 5 nagy fej hagymának a héját, majd forrázza le. Hagyja állni addig, amíg ki nem hűl. Hajmosást követően öblítse le vele a haját.
Még nem tudom, melyik állna nekem jól, eredetileg sötétszőke hajam van, néhány világos szőke (festett) tinccsel.
nekem a kamillás pakolás kicsit világosította mézzel olívaolajjal és citromlével
a kamilla biztos jó, a hagymát még nem próbáltam, de egy próbát megér...
A szőkítést mindenképpen kipróbálom majd, és a hagymát is szeretném. Egymás után lehet a kettőt, vagy úgy nem érdemes? :D
Köszi a gyors választ! :)
(Bocsi, véletlen elküldtem. >,< )
Igazából ne várjatok tőle nagy vörösítést, inkább olyan vöröses árnyalatot kap a haj. Sötétszőke hajam viszonylag jól befogta, de a szőkített és még tavaly nyáron nap által kiszívott hajtincseimen jobban látszik. Szerintem érdemes kipróbálni, talán több használat után még vörösebb lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!