Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik barnító krémet ajánljátok?

Melyik barnító krémet ajánljátok?

Figyelt kérdés
A johnson and johnsons nekem nem jött be. :S Annyira narancssárga lettem tőle hogy csak na:S A karotintól gondolom, amit ha jól tudom lényegében az összes barnító krém tartalmaz. Azonban soknak igen művi, természetellenes színe van. Nem tudtok esetleg olyan barnító krémet, ami valóban barnít és nem narancssárgásít?:D :/ Előre is köszönöm a válaszokat!!:)
2010. febr. 18. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. Viszont a barnítók prímán hajlamosítanak a bőrrákra.
2010. febr. 18. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:

szió!

Sajnos mindegyiknek sárgás tónusa van:( és nem is lehet egyenletesen felkenni. A szolinál és természetes napfénynél sajnos jobb nincs jelenleg:( A nyár igen rövid és viszonylag messze van, addig marad a szoli nálam.(persze nem mindennap és nem négerbarnára xD)

22/L

2010. febr. 18. 19:03
 3/3 A kérdező kommentje:
:) Igen ahogy így olvasgatok a neten én is mindig erre a következtetésre jutok.:) Azt még nem hallottam hogy a barnító krém bőrrákot okozna, én azt olvastam hogy elősegíti a narancsbőr képződést.
2010. febr. 18. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!