Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legmélyebben barnító...

Melyik a legmélyebben barnító szoli?

Figyelt kérdés
Ergolinet probaltam jól barnít de pár nap alatt kopik.Kiwisunt is próbáltam az még barnító se barnított.Megasunt szeretném kipróbálni arról azt hallotam elég mélyen barnít sokáig tart a színe.Másnapra jön ki alapbol csak..Olyat is hallotam aki régi garázsszolikra esküszik. ?!
2011. szept. 24. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:

OFF, mi az a garázsszoli?

Amúgy én Superbronz Plus XL-csövekkel felszerelt szoliba járok, nagyon jó, és sokáig tart.

2011. szept. 24. 21:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Az ilyen régebbi szolik amik nem égetik meg bőrödet 6-10 perc alatt hanem 20-30 perceket fekszel benne és mivel tovább tart a barnítási folyamat elvileg mélyebben barnulsz.

"Superbronz Plus XL" csövek milyen szoliba találhatóak? érdekelne

2011. szept. 24. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
hát szerintem ezt a garázsszolit felejtsd el...iszonyú károsnak hangzik, még károsabbnak mint a sima szoli..amúgy én csokicsövesbe járok és nagyon szép színem lesz tőle.
2011. szept. 25. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nem tudom hol laksz, én Pesten a Rumbach Sebestyén utcai Mythai masszázsszalonba járok, Deák térnél van, ott vannak ezek a csövek. Én az állóba járok, nem tudom, hogy a fekvő is ilyen-e.
2011. szept. 25. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!