Mitől lehet ez? Légyszi sgítsetek!
16 éves vagyok,és pár hónapja a szám mellet apró szarkalábak sokasága jelent meg.Nem arról a 'nevetőráncról' van szó ,hanem inkább a mellete lévő területről.Lehet ,hogy az is közrejátszott a dologban,hogy úgy fél éve beteg voltam és nagyon lefogytam aztán hirtelen visszazabáltam az egészet.Nagyon zavaró,teljesen elrontja az összképet,de csak mikor szélesebben mosolygok.1-2 mélyebb barázda,és sok apró szarkaláb.Már próbáltam mindent:
-arctorna(ehhez nem is igazán volt/van türelmem
-HÁZI PAKOLÁSOK (tojásfehérje,ricinusolaj,kókuszzsír)
-bolti krémek:Alverde csipkebogyós nappali ránctalanító,meg a hasonló szemránckrém(ezeket igaz hogy csak 3 napja vettem,de nem sok minden változott,szinte
semmit)Van egyilyen Baleás nappali is,de azt nem is használom mert pénzkidobás az egész
Ha valaki tud bármilyen megoldást(műtéten kívül),az kérem hogy írjon!
mutatnál egy képet? nem tudom elképzelni. : D
ránctalanításra esetleg próbáld ki az otthoni AHA savas hámlasztást, vagy a retinolos krémeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!