Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek? Sgítsetek léccy

Szerintetek? Sgítsetek léccy

Figyelt kérdés

na...elkezdeném!

nem teccik az arcom mert "nem tudom h mondjam" nem síma.

mit tudnák ez ellen tenni?

a második...gyorsan zsírosodik a hajam

a harmadik az alakom lenne(tudom h nem tartozik ide)

a "combom" nagyon vastag amit nem szeretek!em vagyok kövér(röplabdázom)de attól a combom vastagodik az izomtól.

a harmadik...nemtom hanyadik...a divat lenne

ha nézitek a kérdést...

léccy írjátok le mien nadrág és mien színű ésetleg mien mintájú a divatos

övmániás vagyok de nemtom mien minta a menő manapság rajta(az ővön)

cipőtippeket is írhattok

mien póló és mien mintájú!

EGYÉBKÉN KB ÚGY OLTÖZKÖDOM MINT VJ BEN CSAK LÁNYBAN!!

A VÁLASZT ELŐRE IS KÖSZI!!!

n

2009. nov. 19. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:

comboddal semmit nem tudsz tenni, az olyan marad a röplabdától.

arcdat gözölögtesd kamillás víz felett, majd radírozd le és kend be hidratálóval éjszakára.

keresd meg a megfelelő sampont magadnak, sunsilk zsírosodás ellen jó szokott lenni. ha nemsegít moss 2 napont ahajat.

azt nemtom milyen nadrág és póló és öv a divatos, én azt hordom ami jól áll nekem, és amiben jólnézekki.

2009. nov. 19. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Először is, hány éves vagy?

Nadrágban még mindig a csőfazon a divat, szín szerint mindegyik szín divatos.

Ha biztosra akarsz menni vegyél inkább sötétebbet és a felsőd, pulcsid legyen színes.

Öv: nekem a kedvenc övem egy olyan ami csupa szegecs, az övcsat sima.

De van egy halálfejes övcsatom, tök jópofa.

Cipőben: vagy magassarok, vagy ezek a lapossarkú csizmák rövid és hosszúszárral egyaránt trendik. Sportcipőt felejtsd el!

Az arcodon lévő mitesszerek ellen kozmetikus tud segíteni, akár úgy hogy kezelésekre jársz akár csak annyiban, hogy megnézi és ajánl termékeket. Az alap, hogy reggel, este meg kell mosni, sminket le kell szedni lefekvés előtt.

A zsíros haj. Na ez nálam is gond :) Én naponta (2 naponta) mosom a hajam, jobbat nem tudok. Illetve vágattam frufrut, ami által a hajam alapból laposabb, ami nem baj, mert ha zsírosodik, lelapul. Így ezzel a gondom egy része megoldódott. Persze 2 napnál tovább így sem bírom ki, hogy ne mossam meg :)

Ági, 24

2009. nov. 19. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolók jókat írtak,én még annyit hozzá tennék,hogy tanulj meg NORMÁLISAN írni,fogalmazni.
2009. nov. 19. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Te jó ég!!komoly ez a kérdés???Inkább a tanulással kéne foglalkoznod....

Amúgy biztos nem vagy csúnya, csak szereted kéretni, sajnáltatni magad!

Bocsi de a kérdésed alapján egy tipikus mai, "cupp-cupp" stílusú tinédzser lehetsz!

Tényleg, hány éves is vagy???14??

(ja és most majd várom a keménykedős, szitkozódós beszólást, hogy nem kell ide írni ilyeneket....:)

2009. nov. 19. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:

van egy nagyon jó bőr radír, Nivea Visage Natural Beauty. A bőrhibákat nem tűnteti el, ha ilyen gondod van, de olyan sima lesz tőle az arcod, hogy hihetetlen.

a hajadat most rendszeresen mást nem nagyon tudsz csinálni.

most a legmenőbb a leggin, pl farmer hatású, az jól néz ki, vagy világos szinű farmer(mindenképpen csipő és cső).

örök cipődivat a fehér converse, a csajosabb cipőkből pedig a szegecses ballerina menő most.

jó és olcsó pólókért nézz körül a bershkában.

2009. nov. 19. 17:55
 6/8 A kérdező kommentje:

ht előszöris köszi a válaszokat.

13 éves vagyok és nem "cupp-cupp" fajta

nem vagyok keménykedős fajta ezért elfogadom amiket írtatok és köszönöm is.

alapjába véve nem vagyok csúnya csak zavar

nem szeretem sajnáltatni magam

inkább én oldom meg a gondjaimat de ha nem megy segítséget kérek

nem szeretem a magassarkút,csizmát inkább tornacipő

mégegyszer köszi a válaszokat és én úgy gondolom h ezen az oldalon nem a helyesírás a lényeg.mind

sziasztok!köszi

2009. nov. 20. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:
H ha a tornacipőt szereted akk vegyél hozzá fel farmer miniszoknyát...
2009. nov. 21. 08:32
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

inkább ilyen tipusú vagyok!

-csőnadrág

-tornacipő

-öv

De vhogy azt érzem h nem olyan "(mostani divat)-osan" öltözködom.

-meg inkább valamien póló rá 1 ing az alsó két gombbal begombolva az ov látszódjon.hozzá valamien sál és kész

ha a viván megnéztek 14:00-kor hétköznap 1 megálló című műsort.bemutatkozik a műsorvezető("Sziasztok!ez itt a megálló és én Ben vagyok")és ha megnézitek Ben stílusát tök úgy öltözködöm(csak lányban)

2009. nov. 21. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!