Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk, titeket zavar, ha a...

Fiúk, titeket zavar, ha a lánynak töredezik a haja?

Figyelt kérdés
Nem a tövig letörtre gondolok, hanem amikor kicsit meg van törve a vége.:)

2015. márc. 31. 15:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Szia! Én nő vagyok, de nekem eddig egy dolog vált be a hajamra, ami szinte tökéletessé tette. Hajhossztól függően tojást keverek össze kávéval, ezzel bedörzsölöm a hajam, rajtahagyom 5 percig és kimosom. Én a samponokat ki is iktattam az életemből.
2015. márc. 31. 16:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha alig törik és nem látni akkor nem zavar, de elég sok lányt látok nap mint nap agyon töredezett hajjal, ami nagyon ronda. Nem értem miért nem vágnak belőle, ez még otthon is megoldható.
2015. márc. 31. 17:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, hogy egy kis töredezettség-mentesítő elkelne. ha nem bírják a humort itt egyesek, sajnálom.
2015. márc. 31. 17:27
 14/15 Interferencia ***** válasza:
13: Nekem tetszett, még ha egyértelmű is.
2015. márc. 31. 17:32
 15/15 A kérdező kommentje:

11: köszi, a tojást sokan ajánlották már, hogy nagyon jó.

Jelenleg napi szinten fújom a sörényemet Gliss Kurral, nekem nagyon bevált.:) Persze egy frissítő vágás így is el fog kelleni, de sokat javult a helyzet.

Annak, aki azt írta, sok lány mászkál eltöredezett hajjal: sajnos igaz, ezért is írtam a kérdésemben, hogy nem az agyontört hajra gondolok. Van olyan ismerősöm, aki konrétan visított mikor 2 centit vágtak a hajából (csak ennyit engedett, pedig sokkal többet kellett volna), hogy neki fontos a haja, és soha nem vágatná le, sőt, inkább meghalna, ha rövid frizurával kéne élnie.

Pedig ő aztán tényleg az a lány, aki nagyon "szereti" a haját, mikor folyton leszívattatja, festi hetente más színre..egyszóval érdekes.:)

2015. márc. 31. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!