Hajfestés és következményei. Szerintetek mit lehet tenni ebben a helyzetben?
Feketére van festve a hajam, ebből egy vastag tincset színeztem egy ideig Jeans Color hajszínezővel. Az az egy tincsem ki van szőkítve, így fogta be csak a színező. Legutóbb a Deep Red fajtát vettem meg, de nagyon nem tetszett a színe, mert vörös helyett rózsaszínes árnyalata lett tőle a tincsemnek, így hajfestékkel festettem be vörös színűre. Azonban, amikor lemostam a hajfestéket, vörös helyett kb. narancssárga színe van és a tincsem vége mintha megégett volna, gumiszerűen nyúlt és tört le, kb 4-5 centiig.
Mit tehetnék ebben a helyzetben? Szeretném befesteni sötétebb vörösre a lehető leghamarabb, mert nagyon szörnyen néz ki így, de félek, hogy még többet ártok vele a hajamnak. Szerintetek mit tegyek?
Köszi a választ. Nekem a fekete hajfestékkel nincs problémám, nem hullik tőle a hajam jelenleg. Nem is festem olyan gyakran, csak ezt az egy tincset belőle, és csak ez égett meg szerencsére.
A tincs vége eléggé el van vékonyodva, szerintem emiatt sem fogta be rendesen, nem tudom, mit tehetnék vele a közeljövőben, hogy normálisan nézzen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!