Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Körömről hajfestéket hogy...

Körömről hajfestéket hogy szedjem le?

Figyelt kérdés
Múlthéten sötétbarnára festettem a hajam. És olyan fantasztikus kesztyűt adtak , hogy átszivárgott az egész a zacsin keresztül a kezemre. Ami nem is baj, már lejött, de a kifestetlen körmeimet megfogta. Próbáltam már körömlakklemosóval, és körömkefe, szappan kombóval is..de nem tűnik el. Van ötletetek? Meg kell várnom amíg lenő??
2015. márc. 29. 15:07
 1/6 A kérdező kommentje:
rákerestem, de hypos vizet nem szeretnék használni, tuti hazavágná a körmeim
2015. márc. 29. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Fesd a körmeid be, majd időközben lekopik.
2015. márc. 29. 15:24
 3/6 A kérdező kommentje:
csak világos körömlakkjaim vannak, azzal kipróbáltam és átlátszott a barnás elszineződés:S
2015. márc. 29. 15:43
 4/6 anonim válasza:
vegyél valami sötétebbet. pl dm-be rossmann-ba nagyon szépeket lehet kapni 800ft alatt
2015. márc. 29. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Óvatosan polírozd le
2015. márc. 29. 17:06
 6/6 A kérdező kommentje:

a polírozás alatt azt érted, hogy reszelővel kicsit finomítsam meg, mint ahogy a körmös szokta? megpróbálom, jó ötlet.

:)

színes lakkjaim nem véletlenül nincsenek, nem engedhetem meg a munkám miatt az ilyeneket, még a gyöngyházfényű lakkot is megszólták a felettesek..

bár lehet bevállalok egy piros lakkot, inkább mint a barna elszínezedett köröm:S

2015. márc. 29. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!