Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajam töve sokkal világosabb...

A hajam töve sokkal világosabb lett festésnél, nagyon csúnya. Mit lehetne vele tenni? És mennyi időt várjak amíg újrafesthetem?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 16:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És az a koktél nagyon ártalmas a hajnak, hullhat tőle nagyon? Am. Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2010. febr. 17. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:
igen sajnos az nagyon ártalmas neki :(
2010. febr. 17. 17:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha szakszerűen van elvégezve akkor maximum száraz lesz tőle, de hullani nem fog :)

Ha száraz lesz, arra meg nagyon jó az oliva olajos(de jó a sima olaj is) pakolás.

Egy kis olajat felkensz az első hajmosás után, rajta hagyod 30percig ugy, hogy huzol egy zacskot a fejedbe és betakarod törölközővel, hogy melegen legyen, majd megmosod samponnal :)

Örülök ha segíthettem :)

2010. febr. 17. 17:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyon ártalmas..... Hát attól függ.

Van amelyik fodrász kapásból neki esne egy adag szőkítővel és hidrogénnel. Leszőkítené. Na akkor az mi? Nagyfokú ártalmasság?

Szerintem az az ártalmas.

Még mindíg sokkal jobb a koktél mint a szőkítés.

2010. febr. 17. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!