A hajam töve sokkal világosabb lett festésnél, nagyon csúnya. Mit lehetne vele tenni? És mennyi időt várjak amíg újrafesthetem?
Ez attól is függ milyen az alap hajszíned és milyenre festetted.
Ha ezeket leírod nekem, vagy írsz e-mailt leírom neked hogy csináld :)
Fodrász vagyok :)
Tehát...
Ha festetni szeretnétek és egyforma színt kapni akkor bízzátok szakemberre.
Ha mégis bele vágnátok, akkor figyelembe kell venni a természetes hajszínt és a festeni kívánt színt is.
Ha pl sötét barna a hajad és először szeretnéd szőkére festeni, akkor az előkezelés nélkül nem valószínű hogy olyan lesz.
Ha pedig barna a hajad de már lenőtt a szőke és ujra szeretnéd festeni, akkor először mindíg csak a lenőtt részre kell felvinni a festéket.
Ekkor kb 30percig rajta hagyni és a maradék festéket fel lehet vinni a haj végekre is, aminek csak a szín felfrissítése kell.
Ha leírod nekem miből mit szeretnél akkor tudok tanácsot adni.
Na ez megint egy érdekes dolog :)
Ha van egy sötét alapod ami neked a sötét barna, ráadásul festett, azt nagyon nehéz eltűntetni, átfesteni.
Azt először le kell ,,koktélozni,, és ugy festeni.
Mindenképpen keress fel szakembert, mert itt komoly vegyszeres munkák vannak, amivel leégetheted a hajad.
A koktélozás az mit jelent?
Egyébként nem annyira világos, de szép vörös színt szeretnék. 1 fodrász meg tudná nekem csinálni, hogy egyenletes legyen megint és világosabb?
Persze hogy meg.
A koktélozás annyit jelent hogy hidrogént, szőkítőpot és sampont keverünk össze, hogy a festett barna részed kivilágosítsuk.
De azt tényleg ne próbáld ki otthon, mert akkor meg boci foltos leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!