Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajam töve sokkal világosabb...

A hajam töve sokkal világosabb lett festésnél, nagyon csúnya. Mit lehetne vele tenni? És mennyi időt várjak amíg újrafesthetem?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 16:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A festett hajat nem úgy fogja be mint a nem festetett( lenövést)
2010. febr. 17. 16:44
 2/14 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ milyen az alap hajszíned és milyenre festetted.

Ha ezeket leírod nekem, vagy írsz e-mailt leírom neked hogy csináld :)

Fodrász vagyok :)

2010. febr. 17. 17:06
 3/14 anonim ***** válasza:
ha ide is leírnád sok-sok lánynak segítenél :)
2010. febr. 17. 17:06
 4/14 anonim ***** válasza:
oké akkor leírom de nem lesz rövid :)
2010. febr. 17. 17:10
 5/14 A kérdező kommentje:
Már az előzőleg sötétbarnára festett hajra kentem fel elvileg sötét hajra való(Palette Radiance) vörös festéket...és sajnos a töve tűzpiros a többin meg alig látszik :(
2010. febr. 17. 17:11
 6/14 anonim ***** válasza:

Tehát...

Ha festetni szeretnétek és egyforma színt kapni akkor bízzátok szakemberre.

Ha mégis bele vágnátok, akkor figyelembe kell venni a természetes hajszínt és a festeni kívánt színt is.

Ha pl sötét barna a hajad és először szeretnéd szőkére festeni, akkor az előkezelés nélkül nem valószínű hogy olyan lesz.

Ha pedig barna a hajad de már lenőtt a szőke és ujra szeretnéd festeni, akkor először mindíg csak a lenőtt részre kell felvinni a festéket.

Ekkor kb 30percig rajta hagyni és a maradék festéket fel lehet vinni a haj végekre is, aminek csak a szín felfrissítése kell.

Ha leírod nekem miből mit szeretnél akkor tudok tanácsot adni.

2010. febr. 17. 17:14
 7/14 anonim ***** válasza:

Na ez megint egy érdekes dolog :)

Ha van egy sötét alapod ami neked a sötét barna, ráadásul festett, azt nagyon nehéz eltűntetni, átfesteni.

Azt először le kell ,,koktélozni,, és ugy festeni.

Mindenképpen keress fel szakembert, mert itt komoly vegyszeres munkák vannak, amivel leégetheted a hajad.

2010. febr. 17. 17:16
 8/14 A kérdező kommentje:

A koktélozás az mit jelent?

Egyébként nem annyira világos, de szép vörös színt szeretnék. 1 fodrász meg tudná nekem csinálni, hogy egyenletes legyen megint és világosabb?

2010. febr. 17. 17:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen otthoni kreációkból szokott az lenni, hogy bejönnek az üzletbe sapkába, hogy azonnal csináljak valamit mert nem mernek az utcára kimenni :D
2010. febr. 17. 17:20
 10/14 anonim ***** válasza:

Persze hogy meg.

A koktélozás annyit jelent hogy hidrogént, szőkítőpot és sampont keverünk össze, hogy a festett barna részed kivilágosítsuk.

De azt tényleg ne próbáld ki otthon, mert akkor meg boci foltos leszel :)

2010. febr. 17. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!