Mit tegyek a heges arcommal? :$
Van egy kezelés, a neve gyümölcssavas(mélyhámlasztó).Ennél a kezelésnél az arcra felvitt ilcsis pirosparika kivonatú pakolás ledúrja az megvastagodott felső szaruréteget, ezáltal a bőr újra "lélegzik", fokozza a vérkeringést, vérbőséget okoz stb...nagyon jó különböző arcproblémákra, zsíros, pattanásos bőrre, halványítja a pigentfoltokat, eltünteti ahegeket.
Én egy évben legalább 1x végigcsinálok egy 6 alkalomból álló ilyen kúrát. Már az első alkalomnál látványos az eredmény. Nekem is van heg az arcomon, igaz csak kevés, az is a bárányhimlőtől van, mert kiskoromban elvakartam, viszont a kozmetikusom mondta, hogy a hegek kezdenek kisimulni, bár én még nem vettem észre, nyílván azért mert mindennap látom az arcomat.
Ezzel a kezeléssel el lehet tünteni a hegeket, de nyílván sok idő kell hozzá. lehet sokszor kell egy ilyen kúrát végigcsinálni, viszont tény, hogy ez a legjobb az arcnak.
Nem tudom azok a kozmetikusok, akik nem ilcsivel dolgoznak, milyen termékket használnak ehez a kezeléshez, de az ilcsi a legjobb, és sztem a legolcsóbb is.
Másolok be anyagot a kezelésről.
Ha érdekel téged, akkor sztem keress egy ilcsis kozmetikust és kérd ki a véleményét ezzel kapcsolatban.
AHA gyümölcssavas sejt- és bőrmegújító manuális kezelés
Bőre láthatóan fiatalabb, érezhetően rugalmasabb és egészségesebb lesz már az első kezelés után.
A kozmetikai kezelés javasolt időpontja: októbertől –április.
Az AHA biológiai hámlasztó peeling látványos eredményt hoz: vérbőségfokozó, keringésjavító, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét. A benne lévő alma, szőlő, naspolya, citromcirok olaj és alfa-hidroxisav segítségével a bőr kívülről-belülről megtisztul, szinte újjászületik. A bőr megújulása 28 nap alatt megy végbe. Ez alatt az idő alatt a bőr ”kicserélődik”, lezajlik a szaruképződés folyamata, a bőr regenerálódik.
Ha valamilyen oknál fogva gátolt a szaruleválás, lassul a folyamata, elöregednek a sejtek, a bőr élettelen, fakó, ráncok jelennek meg rajta. Ezen segít a bőr felső elszarusodott hámrétegének eltávolítása, amit peelingnek nevezünk. Ennek egyik formája a gyümölcssavas hámlasztás (kémiai peeling) alfahidroxisavas készítménnyel. A gyümölcssavak kíméletesen oldják a bőr felszínéről az elhalt sejteket, behatolnak a szaruréteg aljára, serkentik a sejtosztódást, elősegítve ezzel a bőr regenerálódását. A kezelések alatt felgyorsul a sejtképződés, a bőr készen áll a hatóanyagok maximális felszívására, halványulnak a kozmetikai hibák, enyhülnek a ráncok, halványodnak a pigment foltok és az aknés bőrhegek. Már az első alkalommal nagyon látványos az eredmény, bőr üde és kisimult lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!