Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a heges arcommal? :$

Mit tegyek a heges arcommal? :$

Figyelt kérdés
Régebben nagyon pattanásos volt az arcom, miután elmúlt, heges lett az arcom pedig nem nyomkodtam soha: :$ És ilyen piros foltok is vannak az arcomon, már hónapok óta, de nagyon lassan tűnnek el, alig változik valamit pár hónap alatt. Lehet kapni valami krémet, vagy kozmetikus tud ezen segíteni?
2010. febr. 17. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos ugyanilyen az arcom, de én korábban már átestem ilyenen. Akkor (sok) idő elteltével egész szép lett, a pirosság elmúlt , a hegek is halványodtak. De sajnos ezeket általában csak lézerrel vagy hámlasztással, dermarolleres kezeléssel lehet eltüntetni. Nemsokára remélem sikerül kipróbálnom valamelyiket, mert nagyon csúnya az arcom :(
2010. febr. 17. 16:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Nekem is javult, de még mindig elég csúnya, alapozó nélkül meg ki sem megyek az utcára... :/ Akkor ezzel bőrgyógyászhoz forduljak vagy kozmetikushoz?
2010. febr. 17. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Van egy kezelés, a neve gyümölcssavas(mélyhámlasztó).Ennél a kezelésnél az arcra felvitt ilcsis pirosparika kivonatú pakolás ledúrja az megvastagodott felső szaruréteget, ezáltal a bőr újra "lélegzik", fokozza a vérkeringést, vérbőséget okoz stb...nagyon jó különböző arcproblémákra, zsíros, pattanásos bőrre, halványítja a pigentfoltokat, eltünteti ahegeket.

Én egy évben legalább 1x végigcsinálok egy 6 alkalomból álló ilyen kúrát. Már az első alkalomnál látványos az eredmény. Nekem is van heg az arcomon, igaz csak kevés, az is a bárányhimlőtől van, mert kiskoromban elvakartam, viszont a kozmetikusom mondta, hogy a hegek kezdenek kisimulni, bár én még nem vettem észre, nyílván azért mert mindennap látom az arcomat.

Ezzel a kezeléssel el lehet tünteni a hegeket, de nyílván sok idő kell hozzá. lehet sokszor kell egy ilyen kúrát végigcsinálni, viszont tény, hogy ez a legjobb az arcnak.

Nem tudom azok a kozmetikusok, akik nem ilcsivel dolgoznak, milyen termékket használnak ehez a kezeléshez, de az ilcsi a legjobb, és sztem a legolcsóbb is.

Másolok be anyagot a kezelésről.

Ha érdekel téged, akkor sztem keress egy ilcsis kozmetikust és kérd ki a véleményét ezzel kapcsolatban.

AHA gyümölcssavas sejt- és bőrmegújító manuális kezelés

Bőre láthatóan fiatalabb, érezhetően rugalmasabb és egészségesebb lesz már az első kezelés után.

A kozmetikai kezelés javasolt időpontja: októbertől –április.

Az AHA biológiai hámlasztó peeling látványos eredményt hoz: vérbőségfokozó, keringésjavító, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét. A benne lévő alma, szőlő, naspolya, citromcirok olaj és alfa-hidroxisav segítségével a bőr kívülről-belülről megtisztul, szinte újjászületik. A bőr megújulása 28 nap alatt megy végbe. Ez alatt az idő alatt a bőr ”kicserélődik”, lezajlik a szaruképződés folyamata, a bőr regenerálódik.

Ha valamilyen oknál fogva gátolt a szaruleválás, lassul a folyamata, elöregednek a sejtek, a bőr élettelen, fakó, ráncok jelennek meg rajta. Ezen segít a bőr felső elszarusodott hámrétegének eltávolítása, amit peelingnek nevezünk. Ennek egyik formája a gyümölcssavas hámlasztás (kémiai peeling) alfahidroxisavas készítménnyel. A gyümölcssavak kíméletesen oldják a bőr felszínéről az elhalt sejteket, behatolnak a szaruréteg aljára, serkentik a sejtosztódást, elősegítve ezzel a bőr regenerálódását. A kezelések alatt felgyorsul a sejtképződés, a bőr készen áll a hatóanyagok maximális felszívására, halványulnak a kozmetikai hibák, enyhülnek a ráncok, halványodnak a pigment foltok és az aknés bőrhegek. Már az első alkalommal nagyon látványos az eredmény, bőr üde és kisimult lesz.

2010. febr. 18. 07:27
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, akkor ezt megpróbálom :)
2010. febr. 19. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!