Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú hajnak mondható? (kép)

Hosszú hajnak mondható? (kép)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek ezt már lehet hosszú hajnak mondani? [link]

2015. márc. 25. 15:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez most ilyen bibibííí poszt? Nem dicsértek ma meg?
2015. márc. 27. 22:17
 12/22 A kérdező kommentje:
Én feltettem a kérdést! Én válaszokat vártam, és nem paraszt beszólásokat. Azt,hogy én mit gondolok ahhoz senkinek semmi közé. Az első pár ember szépen kultúráltan tudott írni, ti nem tudom miért nem tudtok. Különben azért tettem fel kérdést, mert szimplán érdekel más véleménye, nem csak ismerősöké, illetve olyanoké aki látásból ismer. Erről ennyit. Ha nem tetszik a kérdés, ne válaszolj!Üdv.
2015. márc. 28. 06:51
 13/22 anonim ***** válasza:
Attól,hogy valaki nem áradozik a hajadról attól még a kérdésre válaszolt. Ha valaki azt írja,hogy rövid a hajad,akkor az is paraszt hozzászólásnak számat?!
2015. márc. 28. 10:42
 14/22 A kérdező kommentje:
Akkor leírja, hogy szerinte nem hosszú, de egyáltalán nem voltam kíváncsi, hogy a te hajad milyen hosszú, és, hogy milyen sokan mondják rá, hogy az.Ha nem tudsz normális választ írni, mert erre a mamlasz dumára: tudod te is, akkor minek kérdezed" nincs szükségem. Nem kell itt rontani itt a levegőt. Nem az volt a kérdésem, hogy én tudom-e vagy sem, hanem,hogy hosszúnak mondható- e.Ezt kéne felfogni! !!!
2015. márc. 28. 11:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Ne legyél ennyire ingerült,árt a "szépségednek,Noémi :)
2015. márc. 28. 21:05
 16/22 A kérdező kommentje:
Ahogy a te "szépségednek" is, "kedves" idegen ;)
2015. márc. 28. 21:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem vagyok ingerült,se idegen :*
2015. márc. 29. 14:09
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki lehetsz, mert akit ismerek az vagy hosszabb hajú vagy rövidebb. A többi ember viszont idegen. Attól, mert láttál ,nem vagyunk ismerősök ;)
2015. márc. 29. 15:29
 19/22 anonim ***** válasza:

igen, hosszú.

most egy kis önbizalomra vágysz, hogy megdicsérjék milyen hosszú a hajad? :D

szerintem ami a váll alatt van 10 centivel azt már hosszúnak lehet mondani

2015. ápr. 1. 19:58
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ami mell alá ér azt már lehet hosszúnak mondani. Ami a váll és a mell közöttig ér az félhosszú. Amúgy tényleg szép hajad van.
2015. ápr. 8. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!