Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Derékig érő hajnak hogy lehet...

Derékig érő hajnak hogy lehet formát adni?

Figyelt kérdés
Úgy értem milyenre vágassam, hogy ne csak úgy lógjon. Tudnátok mutatni képeket? Hullámos hajam van.

2015. márc. 24. 00:14
 1/5 anonim ***** válasza:
hát nagyon nem lehet formát adni az ilyen hosszú hajnak. még ha menetet vágatsz bele az is h.lyén nézne ki szerintem. max az alját nem egyenesre vágni hanem v alakúra
2015. márc. 24. 08:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire hullámos. Vágass bele rétegeket
2015. márc. 24. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, akiknek hosszú haja volt és formát akart adni neki, az sokkal rövidebbre vágatta... kb mellig. Az ilyen hosszú hajat már jól lehet formázni:)
2015. márc. 24. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem kimondottan tetszik,ha "csak úgy lóg"
2015. márc. 26. 06:50
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. levágatni semmiképpen nem szeretném annyira. hosszú ideje növesztem, ápolom hogy szép is legyen.

utolsó: jó neked hogy tetszik, de ez engem nem vigasztal. nekem így nem annyira tetszik.

2015. márc. 26. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!