Minden csaj kozmetikum hegyeket tárol otthon?
Ha vendégségbe megyek egy ismerőshöz, kész drogéria a fürdőszoba. Itt az oldalon is ahogy írták sokan, egész gyűjteményük van szépítőszerekből.
Ilyenkor kezdem magam lemaradva érezni, hogy én csak a legszükségesebbeket veszem.
Testre: 1 tusfürdő, 1 testradír, 1 testápoló, 1 dezodor
Arcra: 1 arclemosó, 1 sminklemosó, 1 arckrém
Hajra van egy kicsit több kacatom, de abból is csak annyi, amit rendszeresen használok.
Smink megint kevés: 1 szempillaspirál, 1 korrektor, 2 ajakápoló. Ez utóbbiból azért kettő, mert az egyiket napi szinten használom (Eos) a másikat pedig csak ha nagyon száraz a szám (Uriage).
Mindenből csak akkor veszek újat, ha az előző elfogyott.
Fura, ha így csinálom?
régen nekem is kb. mindenből egy volt, de pár éve valahogy túlzásokba estem.
tusfürdőből mindig több van, mert szeretem váltogatni, a bőrömnek is így jobb. samponból is minimum 2 van, egy jobban tisztító és egy ápolóbb hatású, amiben olajok vannak
arclemosókból van több, mert ha nem jött be amit vettem, inkább vásároltam egy újat... most is van itthon vagy 4, de csak egyet szeretek belőle... a többit szép lassan elhasználgatom, vagy a fiúm használja ritkán
sminkekből van nagyon sok, felét sem használom... alapozókkal szintén úgy vagyok mint az arclemosókkal, többet próbáltam mire találtam megfelelőt, ami nem tökéletes és még megvan, nem járt le, azt szintén elhasználgatom, ha csak 1-2 órára kell alapozóznom.
rúzsokból van rengeteg, imádom, szeretem váltogatni, körömlakkokból még több van. de most fogom kiválogatni, a régieket kidobom, amiket nem használok, azokat elajándékozom.
pirosítókból is több van, minden sminkhez más illik, ezek nem romlanak meg.
korrektorból csak 2 van, egyiket szem alá, másikat bőrhibákra használom. ez gyakran elfogy.
arckrémből, szérumból is van több, időszakosan váltogatom a bőröm igényeihez mérten. ami nem jött be, az sem dobom ki, testápolónak, kézkrémnek használom.
nem baj ha neked nincs sok cuccod, nem is kell, de én örülök, ha tudok itthon miből válogatni. ami annyira nem jött be, azért csak elhasználom, nem szeretek kidobni semmit, de nem veszem újra.
Kinek mi a sok, vagy kevés :)
Nekem férfiként a fent említettekből (a lemosókat meg arckrémeket kivéve) csak egy van.
Viszont kedvemtől függően váltogatok 5-6 fajta after shave-et, télen kb ugyanennyi fajta after shave krémet, van 4 különböző borotvám (egyik sem patronos vagy eldobható) és két fajta borotvakrémem. Lehet, hogy sok, viszont így két évente kell csak borotválkozásra "nagyobb" összeget költenem (egy AS-re nem sajnálok 3-5000 Ft-ot sem), mert párhuzamosan fogynak a cuccaim, plusz változatos is, nem unok meg egy illatot sem :)
Testre:
1 tusfürdő, 1 szappan, 1 radír, 1 deo (bár a deot nem tartom kozmetikumnak)
2 testápoló (egyik nagyon illatos)
2 sampon, nagyon sok balzsam, pakolás, fújókás, minden. (Kb. 15 db)
Arcra:
1 micellás víz, 1 sminklemosó, 1 arclemosó, 1 szappan, 2 fizikai radír, 2 kémiai radír, 1 ajakradír, 7-8 féle arcpakolás
1 tonik, 2 szérum, 1 szemkörnyékápoló szérum, 2 szemkörnyékápoló krém, 1 szemkörnyékápoló pakolás, 1 hidratáló egész este rajtahagyós pakolás
2 éjszakai krém, 2 nappali krém, kókuszolaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!