Minden csaj kozmetikum hegyeket tárol otthon?
Ha vendégségbe megyek egy ismerőshöz, kész drogéria a fürdőszoba. Itt az oldalon is ahogy írták sokan, egész gyűjteményük van szépítőszerekből.
Ilyenkor kezdem magam lemaradva érezni, hogy én csak a legszükségesebbeket veszem.
Testre: 1 tusfürdő, 1 testradír, 1 testápoló, 1 dezodor
Arcra: 1 arclemosó, 1 sminklemosó, 1 arckrém
Hajra van egy kicsit több kacatom, de abból is csak annyi, amit rendszeresen használok.
Smink megint kevés: 1 szempillaspirál, 1 korrektor, 2 ajakápoló. Ez utóbbiból azért kettő, mert az egyiket napi szinten használom (Eos) a másikat pedig csak ha nagyon száraz a szám (Uriage).
Mindenből csak akkor veszek újat, ha az előző elfogyott.
Fura, ha így csinálom?
Hát, hozzám képest neked is sok van, nekem kb. fele ennyi van.
Tusfürdő, dezodor, sampon, néha balzsam, 1 korrektor, 1 arcradír vagy mi, 2 Labello, meg egy arckrém, de azt nem használom, mert pattanásos leszek tőle.
1 sampon, 1 balzsam, 1 tusfürdő, 1 testápoló, 1 hajvégápoló, 1 hajlakk, 1 arclemosó, 1 arcradír, 1 szemfestéklemosó.
Sminkcuccom sok van, de az a szobában van.
Nekem sincs sok cuccom, de én ezt nem érzem gáznak.
1 tusfürdő, 1 testápoló, 1 dezodor
1 arclemosó, 1 tonik, 1 arckrém, 1 sminklemosó
1 körömlakklemosó
1 gyógyszertári kézkrém
sminkek:
- alapozó, korrektor
- szemceruza (egy fekete, egy barna), szempillaspirál
- néhány szemhéjpúder (készletben, de azt is kaptam:)
- egy szájfény, egy ajakápoló
- egy pirosító
- néhány körömlakk
Úgy gondolom, a legszükségesebbek megvannak:D Talán még egy jó rúzs nem lenne rossz, de más nem nagyon hiányzik.
Viszont van olyan ismerősöm, akinek a sminkkészletével az egész szobámat meg lehetne tölteni, és nem túlzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!