Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minden csaj kozmetikum hegyeke...

Minden csaj kozmetikum hegyeket tárol otthon?

Figyelt kérdés

Ha vendégségbe megyek egy ismerőshöz, kész drogéria a fürdőszoba. Itt az oldalon is ahogy írták sokan, egész gyűjteményük van szépítőszerekből.

Ilyenkor kezdem magam lemaradva érezni, hogy én csak a legszükségesebbeket veszem.

Testre: 1 tusfürdő, 1 testradír, 1 testápoló, 1 dezodor

Arcra: 1 arclemosó, 1 sminklemosó, 1 arckrém

Hajra van egy kicsit több kacatom, de abból is csak annyi, amit rendszeresen használok.

Smink megint kevés: 1 szempillaspirál, 1 korrektor, 2 ajakápoló. Ez utóbbiból azért kettő, mert az egyiket napi szinten használom (Eos) a másikat pedig csak ha nagyon száraz a szám (Uriage).

Mindenből csak akkor veszek újat, ha az előző elfogyott.

Fura, ha így csinálom?

2015. márc. 25. 10:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nekem sincs tul sok. Smink cucc csak szemhejpuder, szempillaspiral, szemceruza, tus, meg egy ajakapolo. Azt annyi. Volt tobb is, de sosem hasznaltam, mar nem adok ki ra penzt feleslegesen.
2015. márc. 25. 10:30
 2/17 anonim ***** válasza:

Hát, hozzám képest neked is sok van, nekem kb. fele ennyi van.

Tusfürdő, dezodor, sampon, néha balzsam, 1 korrektor, 1 arcradír vagy mi, 2 Labello, meg egy arckrém, de azt nem használom, mert pattanásos leszek tőle.

2015. márc. 25. 11:04
 3/17 anonim ***** válasza:

1 sampon, 1 balzsam, 1 tusfürdő, 1 testápoló, 1 hajvégápoló, 1 hajlakk, 1 arclemosó, 1 arcradír, 1 szemfestéklemosó.

Sminkcuccom sok van, de az a szobában van.

2015. márc. 25. 11:26
 4/17 anonim ***** válasza:
Sminkem rengeteg van :D Viszont nem tárolom a fürdőben!
2015. márc. 25. 11:30
 5/17 anonim ***** válasza:
nekem kapásból 4 tusfürdőm meg 4 szempillaspirálom meg igazából elég sok mindenem, de annyira én se érzem vészesnek, nem foglalják el a fél házat. ha neked elég ennyi is és mindent 'szereted' akkor nem kell több. én alapból szeretek kísérletezgetni és újakat kipróbálni, sokat sminkelem magam és gyakran napi 2x fürdök, szóval elfogynak. örülj neki, hogy te megvagy ennyivel.
2015. márc. 25. 11:52
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem kb annyi van mint neked, tusfürdőből van több de azon a család többi tagjával osztozunk.
2015. márc. 25. 12:20
 7/17 anonim ***** válasza:
nekem nincs arclemosóm meg sminklemosóm pl. sminkcuccom van több is. de én soha nem tároltam a fürdőben ezeket, hanem egy dobozban vannak a fiókban. nekem nem tetszik ha ki van pakolva minden.
2015. márc. 25. 12:40
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem sincs sok cuccom, de én ezt nem érzem gáznak.

1 tusfürdő, 1 testápoló, 1 dezodor

1 arclemosó, 1 tonik, 1 arckrém, 1 sminklemosó

1 körömlakklemosó

1 gyógyszertári kézkrém

sminkek:

- alapozó, korrektor

- szemceruza (egy fekete, egy barna), szempillaspirál

- néhány szemhéjpúder (készletben, de azt is kaptam:)

- egy szájfény, egy ajakápoló

- egy pirosító

- néhány körömlakk

Úgy gondolom, a legszükségesebbek megvannak:D Talán még egy jó rúzs nem lenne rossz, de más nem nagyon hiányzik.

Viszont van olyan ismerősöm, akinek a sminkkészletével az egész szobámat meg lehetne tölteni, és nem túlzok.

2015. márc. 25. 13:23
 9/17 anonim ***** válasza:
hát nekem 2-3 dezodorom biztos van táskában elrejtve, h azokat ne kelljen mindig pakolásznom. többször elfelejtettem már, és elég izzadós vagyok. azon kívül egy van a fürdőszobában + stift. azon kívül 1 tusfürdő, 1 arcradír, 1 sminklemosó, 1 babaolaj (testápoló helyett :'D ) és 1 hajlakk. sminkből: 1 rúzs, 1-1 folyékony és poros alapozó, kettő spirál, és 1 szemhéjpúder paletta (6-7 természetes színekkel). úgy érzem többet nem is kennék magamra másra nincs szükségem, akkor nem is veszek, ez így normális. ha elfogy vagy ha látom h kevés akkor a vége fele már beszerzem a következőt. nem fura ahogy csinálod.
2015. márc. 25. 13:50
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem is 1-2 darab van csak mindenből, feleslegesnek érezném felhalmozni, meg meg is romlanak egy idő után. Egyedül körömlakkból, és parfümből van sok, mert ezeket szeretem napi szinten váltogatni. 22/L
2015. márc. 25. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!