Ti szoktátok a karotokat is szőrteleníteni? L/20
En mindenhol szoktam, meg "ott" is:D utalom ha szoros vagyok..telen is mindig megcsinalom:)
17/L
Nem szoktam, nem is igazi szőr az ami nekem a karomon van, csak vékony szőke pihék vagy mik.
Ha nem feltűnő, fölösleges leszedni, mert utána csak a baj van azzal is, ráadásul időpocsékolás és pénzkidobás (főleg, ha ilyesmivel kozmetikushoz megy az ember lánya).
Igen, szoktam. De iszonyat világos a bőröm, sötét a szőröm, ráadásul hormonbajos is vagyok, szóval...:DD
Régen elég durván nézett ki a karom. Most már a sok szőrtelenítéstől egész jól kikopott, de most meg azért néz ki furcsán, mert ilyen ritkás, de azért viszonylag erősebb, sötétebb.
Szerintem ha valakinek nem feltűnő, pihés, akkor teljesen felesleges ezzel baromkodni.
Igen, már évek óta. Elég sötét szőrszálaim voltak, ezért kezdtem el. Epilálni szoktam, vagy ha nagyon kevés időm van rá, akkor borotválom, de ilyen nagyon ritkán fordul elő. Télen-nyáron szőrtelenítem, hiába csak én látom a hűvösebb időben.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!