akkor iskevesebbet ártasz a hajadnak ha az egészet befested.
egyik bnőmnek be lett melirozba a haja tök szép volt azelőtt de utánna tisztaszálka az egész haja meg is bánta ő is 13 vol
2008. aug. 26. 12:16
2/11 anonim válasza:
Szia!Nekem bevan melliroztatva egy jo ideje és hát énis megbántam mert télleg száritja töri és szálkásitja a hajat viszont ez áll jol valamit valamiért.De ha kezeled balzsammal hajépitökkel stb akkor ezzel tudod ellensulyozni.
2008. aug. 26. 12:24
3/11 anonim válasza:
Nekem nem lett a hajamnak semmi baja tőle. Persze használok balzsamot, hajpakolásokat, lehet ezért. Szerintem nyugodtan csináltasd meg ha az tetszik.
2008. aug. 26. 12:59
4/11 anonim válasza:
FOGJA MÁR FEL MINDNEKI,HOGY A MELÍR RONDA!
2008. aug. 26. 13:46
5/11 anonim válasza:
Úhhh...-.-'
Már miért lenne ronda? :/
Persze valakinek rondán áll, de aki igényes és jó az ízlése, és megfelelő melírt választ a hajszínéhez, az nagyon szuper lehet. JAÉSCAPSLOCKKI-KÖSZ.
2008. aug. 26. 14:51
6/11 anonim válasza:
A panel/sáv melír nem ronda! Nem látszik a lenövés!
2008. aug. 26. 17:18
7/11 anonim válasza:
szerintem nem divat mar a melir,valassz magadnak egy szep szint es az nem is roncsolja a hajat ugy.egyebkent is csak 13 vagy , nem biztos ,hogy par het honap mulva nem a fekete szin fog megtetszeni.a meliroztatas utan meg nagyon nehez valtani.szalkasodik a haj,olyan mint a sepru es ha szint akarsz valtoztatni meg kell vard mig le no,mert ha nem a festek nem fogjaugy be azokat a tincseket.
tehat NE!
2008. aug. 26. 21:34
8/11 anonim válasza:
Pár melír csíktól nem lesz semmi baja a hajadnak,de az igaz hogy rendszeresen használj barzsamot, meg pakolást is.De a festéssel meg a melírozással is a baj hogy ha elkezded utána nehéz abbahagyni mert ahogy nő le a hajad úgy lesz egyre csúnyább és mindig utána kell festeni.De ha úgy döntesz hogy megcsináltatod akkor először csak pár csíkot csináltass és ha teszik akkor akkor lehet többet is.
2008. aug. 29. 12:28
9/11 anonim válasza:
a melír nem ronda nekem is van 14 éves leszek mingyárt lány
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!