Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tulasi termékekkel kapcsolatos...

Tulasi termékekkel kapcsolatosan van valakinek tapasztalata? ( és sószappannal kapcsolatban? ) Akinek van ajánlja, nem ajánlja bármi, írjon . Köszönöm előre is .

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
én használtam a sószappant, nem csipet,de különösebb hatása sem volt, a száritáson kivül. most találtam egy neoplant nevű krémet egy gyógyboltban, és arcszeszt hozzá ez csak gyógynövényt és vitamint tartalmaz. gyönyörű lettem tőle! pedig voltak bőrhibáim. nem egy és nem kettő.
2010. febr. 16. 21:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

KÖszönöm a választ!

Neoplant? Hm utána járok köszönöm a tippet! bár nekem pattanásos is a bőröm..száraz zsíros érzékeny és pattanásos.:D Akkor ezek szerint arra is jó? kicsít drágák..de ha hatásos..:) akkor mindenképp megéri.

Üdv:

Orsi

2010. febr. 17. 09:57
 3/3 anonim válasza:
Érdeklődnélk, hogy kipróbáltad-e a Neoplant krémet? ÉS ha igen, hatásos volt? Én is pattanásos vagyok már jópár éve, de semmi sem akar használni...:'(
2011. jan. 31. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!