Valakinek van itt tapasztalata a lézeres bőrkezeléssel kapcsolatosan? (hegek eltüntetése)
A lézeres kezelésnél nem használnak tűt!
Pont azért "lézer" a neve, mert lézerFÉNNYEL történik a kezelés.
A tűszúrásszerű kezelés a mikro- dermabrázió lehetett, az bőrcsiszolást jelet.
Mindkettő hatékony a hegek eltüntetését tekintve.
Kérdező, szerintem keress fel egy kozmetikust, aki foglalkozik elektrokozmetikával, és kérd, hogy mondjon véleményt a bőrödről!
Azt ajánlom, hogy olyan kozmetikushoz menj, aki nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, szimpatikus, és "jó érzés" belépni a kozmetikájába! Esetleg ajánlották már neked (anyukád, barátnőd, vagy valami más nő ismerősöd).
A kezelések ára tényleg húzós, és azt is bele kell kalkulálni, hogy a bőr állapotától függően több alkalommal kell elvégezni a kezelést a teljes eredményhez. Nálunk (vidéken) 5000 Ft. egy alkalom. (Ezt csak viszonyítási alapként írtam, azért, hogy nehogy lehúzzanak).
Ha találsz egy szakmailag felkészült kozmetikust, akkor megéri a befektetés, mert tényleg nagyon szép a végeredmény.
A második válaszadó vagyok.
Bár írtam, hogy olyan kozmetikushoz érdemes elmenni, aki profin dolgozik és szimpatikus, azért nem kell egyből a legnevesebb "szépségklinikák" között nézelődni :)
Elég egy "sima" kozmetikus :)
A neten nem biztos, hogy minden jó szakember fent van...
Érdemes nyitott szemmel (füllel) járni a városban :) És tényleg megéri a befektetést!
Szia
Egy kisvárosban én is szalonba végeztettem el a lézeres kezelést.Az első kezelés 13000ft volt,a második 10000ft.
Függ a kezelt rész nagyságától is.Valóban használnak a kezelések,csak hosszadalmas.
Az első kezelés bőfelújitó kezelés után mintha végighúztak volna a betonon,nagyon gáz volt,otthon kell maradni,kb 10 nap alatt múlt el.
A második frakcionált lézerkezelés volt,másik géppel nem vészes egyáltalán,smidlipapirra emlékeztettett a bőrőm utána,mert apró kis négyzeteket csinált a bőrőmre a gép,nem fájt annyira mint az első,gyógyulás 7 nap volt.
Két kezelés között 6 hét telt el.
Lehet 3 ik kezelésre nem lesz szükségem.Nagyon óvni kell a bőrt,50 fényvédővel kenem.
Aug végén megyek ismét,talán addigra napnak se lesz ekkora ereje,és lehet nem is kell mégegy,de ha kell simán bevállalom,mert ez a frakcionált kezelés nem vészes.
Remélem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!