Vannak "receptek" shea vajjal száraz kézfejre?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy shea vajjal mit lehet összekeverni hogy hatásos legyek?Száraz a kezem és kipróbálnám!2015. márc. 21. 19:07
2/5 anonim válasza:
A shea vaj önmagában egy brutál tápláló cucc, miért kéne bármivel is keverni? Nem kell.
3/5 anonim válasza:
Ne szólj bele olyasmibe, amit nem értesz vagy vedd a fáradtságot, hogy előtte utánanézel.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!Nem vagyok hülye mert nem ugyanaz a sheavaj mint a margarin.
2015. márc. 21. 19:44
5/5 anonim válasza:
2 és 4 vagyok
6-os Van bármi fogalmad róla, hogy te mit beszélsz? Láttál már egyáltalán shea vajat? Érintetted? Remélem, nem baj, hogy egyáltalán nem olyan az állaga, a színe és az illata, mint a tehénből kijövő tejjel készült étkezési vajnak.
És arról hallottál már, hogy import meg export cikkek? Eszedbe sem jut, hogy azért lehet ezeket csak az utóbbi időkben kapni, mert csak nemrég engedélyezték itthon az árusítását?
20 évvel ezelőtt Norvégiában már meg lehetett állítani a tévéműsort, itthon ez csak néhány éve lehetséges.
Szóval tartom magam ahhoz, amit mondtam: ne szólj bele olyasmibe, amihez nem értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!