SOS! Otthoni hajpakolás száraz, töredezett szőkített hajra?
Figyelt kérdés
Ismertek valami jó kis készítményeket,amellyel estére szebbé varázsolhatom a hajkoronám?
Barátommal bulizni megyünk és nekem alul a hajam teljesen töredezett,nem tudom mit csináljak vele.
Ombre-stílusúra volt festve vagyis szőkítve a hajam,ott a problémás.És mostanában egyre jobban hull,dús hajamnak hűlt nyoma van. Nem tudom,hogy ez is emiatt lehet-e.
Nagyon megköszönném és felpontoznám a hasznos tippeket,számítok rátok!
18L
2015. márc. 21. 11:09
1/4 anonim válasza:
töredezett hajra hajvágás,ricinus olaj illetve hajpermet segíthet!(glisskur)
3/4 anonim válasza:
Szia!
Látom,hogy már picit későn, de hátha még érdekelne a dolog!:) Én kókuszolajat és argánolajat szoktam feltenni a hajamra, mindkettő ápolja és fényesebbé teszi, [link] de itt vannak még különböző természetes hajápoló olajok, hátha valamelyik megtetszik! :)
4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!!:)
2015. márc. 28. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!