Holyagok az arcon! Mitol? Hogy tuntessem el?
Figyelt kérdés
2 hetig nem sminkeltem magam, mert betegen voltam itthon. Most egy uj alapozoval kezdtem (regebben hasznaltam mar ilyet, de az nem most volt) es elkezdtek ilyen holyagok kijonni az arcomon, alig lathato, bar kisse piros, de inkabb ha megfogom akkor erzem meg nagyon viszket. Na az alapozoval fel is hagytam, most megint a megszokottat hasznalom, amitol semmi baja nem volt soha a boromnek, de minden este sminklemosas utan azt latom, hogy itt es itt is jottek ki ilyen holyagok. Mitol lehet ez? Lehet amiatt, hogy ket hetig nem sminkeltem most meg megint elkezdtem felkenni mindent? Vagy az uj alapozotol? De ha azt mar nem hasznalom akkor miert jonnek ki ujak? Es mit tegyek, hogy minel hamarabb elmuljanak? Mivel kenjem vagy miz csinaljak vele? Sajnos az, hogy ne sminkeljek nem igazan megoldhato, mert a borom az eleg csunya, mindig vannak rajta csunya pattanasok amiket el kell tuntetnem. Ezzel voltam mar kozmetikusnal is, sok mindent kiprobaltam, de azt mondtak, hogy ez a kamaszkorral jar es alapjaba veve szep a borom, ezek pedig el fognak mulni. 16/L2015. márc. 19. 22:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!