Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a kék hajról?

Mi a véleményetek a kék hajról?

Figyelt kérdés
kérlek értelmes válaszokat adjatok!

2015. márc. 18. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem természetes ezért hülyén is néz ki.
2015. márc. 18. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha 1-2 tincs kék, úgy nem rossz, de, ha az egész haj kék, az nem tetszik.
2015. márc. 18. 18:04
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
nekem kék az egész és szeretem. tudni kell viselni a színes hajat, ennyi a titka. ha illik a stílusodhoz akkor lehet nagyon szép.
2015. márc. 18. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

nekem ombre festéssel van kék szín a hajamban és imádom *-* igaz tudni kell, hogy picit más a stílusom, mint az átlagnak, de én így érzem jól magam :)

18/L

2015. márc. 18. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik. A tesómnak nyáron be volt festve kékre, először csak ombre, később az egész kék volt, és nagyon irigyeltem :)
2015. márc. 18. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szép, de nem felnőtt korban. én is kipróbálnám, mert nagyon tetszik, csak nekem tuti nem tartana sokáig. de a kék haj is csak akkor lehet szép ha igényese van megcsinálva és hordva.
2015. márc. 18. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:
SZép, ha van hozzá vagány stílusa is az embernek.
2015. márc. 19. 08:35
 8/10 anonim ***** válasza:
borzalmas egy divat. nem kéne ilyen csaj, max egy menetre
2015. márc. 19. 11:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem szép, de mint minden más külsőség, ez is csak akkor áll jól valakinek, ha illik az arcához, stílusához.

Nekem fekete és különböző kék árnyalatú csíkok vannak benne.

2015. márc. 19. 22:16
 10/10 A kérdező kommentje:

hát a fél fejem raszta, nyáron a másik fele is az lesz, arra gondoltam hogy a a hajam alsó kb 15 centiént festem be :)

köszi a válaszokat!!!!

2015. márc. 21. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!