Sörélesztőből ha a napi 3x3 helyett kevesebbet szedek, akkor is hatásos?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 12:34
2/8 A kérdező kommentje:
Haj növekedéshez..., pattanások ellen... erre gondoltam!
2010. febr. 16. 17:16
3/8 anonim válasza:
ne haragud,ezt konkrétan nemtudom de az biztos hogy ha a hajadat szeretnéd növesztene a B vitamin a megfelelő választás.nemcsak gyorsabban nő tőle a haj de szép fényes és egészsége is lesz.:D
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. febr. 16. 18:59
6/8 anonim válasza:
bocsi,hogy nem a kérdésre válaszolok,hanem felteszek ide még egy kérdést:D ,de nem tudtok véletlen valami olyan dolgot,aminek ugyanaz a hatása,mint a sörélesztőnek(haj,bőr,köröm szebb lesz),de nem növeli az étvágyat meg?
7/8 anonim válasza:
"de nem növeli az étvágyat meg?"
A helyes verzió: nem növeli az étvágyat.
8/8 anonim válasza:
igen, azt láttam is miután elküldtem,csak gondoltam nem írok utána,hogy ez így nem volt helyes és kijavítanámXD:Dde mindegy köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!