Szerintetek mit tegyek magammal hogy szebb legyek?
Sziasztok!
Nem vagyok szép lány! Mindig olyan akartam/akarok lenni, mint egyes ismerőseim!Akikér a srácok csak úgy oda vannak. Azt mondta nekem anya azért van ez, mert könnyen kaphatók.. De én nem tudom, És elegem van, hogy senki nem vesz észre engem! A növéremmel mikor sètálok mindig akár kocsiból akár a szembe jövő srác megnézi elölről hátulról, rám meg csak rám sem pillantanak! Meg akarok változni, és egy ötlet jutott eszembe. Szemöldökömet kiszedem, befestem a hajam, kozmetikába megyek csináljanak valamit az arcommal, szaunába, új ruha , gyanta..és sport. Szerintetek képes leszek teljesen átváltozni? Vagy felejtsem el?
A külsőddel semmi baj, a csúnya lányok nem úgy néznek ki mint te. Inkább az önbizalmadat kell fejleszteni, attól fogsz megszépülni - elsősorban saját magad előtt.
25L
Hány éves vagy?
Szerintem a hajadra ráférne egy kis változás... Vasald ki, nézzük meg úgy milyen. :) Ez az oldalt elválasztott frizu nekem nem annyira tetszik rajtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!