Ha epilálom a karomon a szőrt, ritkul majd egy idő után? 19/L
Nem zavarna, ha nem lenne ilyen sötét és feltűnő -ez amiatt lett ilyen, mert pár éve hülye fejjel borotvával nekiestem párszor. Mondjuk előtte is több szőr volt a karomon, mint az átlagnak, de az még rontott rajta.
Abban reménykedek, hogyha egy ideig most epilálni fogom, akkor majd ritkul, v gyengül kicsit. Jó lehet ez?
Vélemény, tapasztalat?
(ha már gyengült kicsit, utána már nemis tervezem szőrteleníteni.)
Mennyire súlyos a helyzet?
Esetleg képet tudsz küldeni?
Lehet:)
De sok idő kell neki, és fájdalmas+ lehet benőtt szőr is.
Azért kértem képet mert lehet hogy nem is olyan feltűnő hogy kellene fele szenvednek.
de sajnos az, még anyukám is megmondta, aki amúgy nem csinál nagy ügyet ezekből. Meg hát én is tudom, évek óta takargatom.
maga a szőr nem vastag szálú, de fekete, hosszú, és nagyon sok van!
A benőtt szálakat majd megoldom csipesszel, csak az zavar, hogy néha nem tépi ki a szőrt, csak úgy hagyja, mint a borotva :S hogy kb 1mm-s.. és tartok tőle, ha sokat így hagy az epilátor, az ugyanúgy megerősíti mintha borotválnám.
Kb mennyi idő alatt várhatok javulást epilálással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!