Dorcsuu kérdése:
Milyen jó természetes, organikus kozmetikumokat tudtok ajánlani? Főleg sampon és balzsam érdekelne.
Figyelt kérdés
Szeretnék átváltani a természetes kozmetikumokra, de nem igazán ismerek jó márkákat. A LUSH-t nagyon szeretem, de a samponjaik például tele vannak szulfátokkal, amik a hajamat zsírtermelésre késztetik (ráadásul minden termékük tele van parfümmel). A Body Shopban is szoktam vásárolni, de elég csak ránézni az összetevőkre hogy megkérdőjelezzem a "természetességüket". Yves Rocher-t nem nagyon használok, de azt hallottam ők sem túl természetes alapanyagokat használnak. Milyen TÉNYLEG organikus és természetes kozmetikumokat tudok venni, és hol? Az is fontos számomra, hogy ne teszteljenek állatokon. A válaszokat nagyon megköszönöm!2015. márc. 13. 20:14
1/5 anonim válasza:
én alverdét használok, jó áron van, állatokon nem tesztelik és vegán, de ez sem teljesen tiszta
müllerben is millió fajta natúrkozmetikum van
amúgy samponnak én szódabikarbónát használok és citrommal öblítem le, de a tojás is jó rá, fürdéshez meg mannaszappan pl, vagy készíts magadnak
2/5 anonim válasza:
a caonatur-t ismered? pont pár napja vettem sampont és balzsamot, mert az arctej és a tonik bevált tőlük. szulfátmentesek, de van egy enyhe illatuk, nem vészes. bár én jobb szeretem az illatmenteseket.
3/5 A kérdező kommentje:
#1 Köszi, már én is gondolkodtam az alverdén, lehet most ki is próbálom :)
#2 És ezt hol lehet kapni?
2015. márc. 23. 06:37
4/5 anonim válasza:
nagyobb tesco üzletekben mindig van, testápolójuk is, bioboltokban, online is lehet rendelni bio webáruházakból, de asszem még gyógyszertárban is be lehet szereztetni
5/5 A kérdező kommentje:
Esetleg akkor bio webáruházakat is tudtok linkelni? Nagyon köszönöm :)
2015. márc. 25. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!