Megéri a természetes hajpolásra váltani? Tetszik nektek ez a haj?
Nem tudom, megéri-e váltani, a haj nem nagyon tetszik. A színe minden, csak nem természetes, és onnantól kezdve, hogy festi az ember, már sokat nem ér, hogy amúgy mit használ.
A hajról:
Elég szöszös hatást kelt az alja, egy alaposabb vágás ráférne, száraznak, sprődnek hat. Fénytelen...
Nekem a haj egyáltalán nem tetszik, igaza van az előzőnek szöszös, száraz, töredezett és szörnyű a színe. (pedig hozzátenném, hogy én is vörös vagyok, szóval alapból rajongok a vörös árnyalataiért, de ez nagyon fakó)
Hogy megéri el átállni az emberfüggő: nekem megérte 4 éve nem használok csak természetes dolgokat, jó hatással volt a hajamra, de hozzátenném, hogy nem vasalom, nem mosom gyakran, nem festem vegyifestékkel, szóval alapból egészségesnek kell lennie. Egy barátnőm is kipróbáltam, de mivel ő károsítja a haját, így kellett végül neki a sok szilikon, hogy legalább egészségesnek tűnjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!